Unibet kaszinó - Szerezz 1000 ingyen pörgetést bingózással

Minden nyertes sorral közelebb kerülsz ahhoz, hogy ingyen játszhass olyan játékokkal, mint a Starburst vagy a Gemix .

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Unibet Bingó ingyenes pörgetések

bet365 Kaszinó: 100.000 ingyen pörgetés sorsolás

2021 jún 3

Kövesse figyelemmel a csapatát az Eb-n és nyerjen ingyen pörgetéseket.

Játsszon kedvenc Kaszinó nyerőgépeivel június 10-ig, hogy részt vehessen a 100.000 ingyen pörgetések sorsoláson. 10 ingyen pörgetést kap, amikor június 11-én kihirdetik a csapatát.

Minden alkalommal, amikor a csapata továbbjut, ingyen pörgetéseket kap, és esélye lesz arra, hogy részesüljön a 100.000 ingyen pörgetésből, ha a csapata megnyeri a tornát.

bet365 100.000 ingyen pörgetés sorsolás 02

Így működik:

 1. Jelentkezzen és tegyen meg 7.500 Ft készpénzt a Kaszinóban, hogy jogosultságot szerezzen egy csapatra.
 2. Biztosítsa be magának a legjobb 8 csapat egyikét, ha 75.000 Ft tétet játszik meg.
 3. Térjen vissza az ajánlat oldalára június 11-től, hogy megtudja melyik csapattal nyerhet a 100.000 ingen pörgetésből.

Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org


Kövesse figyelemmel az eseményeket a bajnokságon; minden alkalommal, amikor csapata továbbjut a következő körbe, 10 ingyen pörgetést kap.

Az ingyen pörgetések az előző kör végét követő 48 órán belül kerülnek jóváírásra. Az ingyen pörgetései elfogadásához nyisson meg egy jogosult játékot, mint például: Age of the Gods és kattintson az Elfogadásra.

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Az akció 2021. június 1-jén 00:00-tól (GMT) június 10-én 23:59-ig (GMT) tart.
 2. Ahhoz, hogy jogosult legyen egy csapatra a sorsoláson, jelentkeznie kell és legalább 7.500 Ft készpénzt kell feltennie Kaszinó vagy Élő kaszinó játékon a promóciós időszak vége előtt. Tegyen meg 75.000 Ft tétet, hogy garantáltan a legjobb 8 csapat egyikét kapja.
 3. A legjobb 8 csapat a végső győztes fogadásban a bet365 szorzói alapján 2021. május 31. 10:00-kor (GMT): Belgium, Anglia, Franciaország, Németország, Olaszország, Hollandia, Portugália és Spanyolország.
 4. Maximum egy csapathoz juthat a sorsoláson, amelyet a promóciós időszak végén tartunk. A csapatokat véletlenszerűen osztjuk ki, és ez nem módosítható kérésre.
 5. 10 ingyen pörgetést kap tőlünk, amikor június 11-én kihirdetjük a csapatát és további 10 ingyen pörgetés jár minden alkalommal, amikor a csapata továbbjut a csoportkörből, a legjobb 16 csapatból, a negyeddöntőből és az elődöntőből. Részesedést kap a 100.000 ingyen pörgetésből, ha a csapata nyeri meg a tornát.
 6. Amennyiben az Euro 2020 tornát elhalasztják, abbahagyják vagy nem fejezik be az eredetileg kiírt dátumon, akkor a feljogosító feltételeket teljesítő játékosoknak 10 ingyen pörgetést írunk jóvá a Kaszinó számlájukon.
 7. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét is, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

 1. Az akció keretében jóváírt ingyen pörgetéseket az egyes mérkőzések végét követő 48 órán belül írjuk jóvá, és azokat hét napon belül kell igényelni. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket az igénylést követő hét nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt.
 2. Az ingyen pörgetései elfogadásához be kell jelentkeznie a Kaszinó számlájába, meg kell nyitnia egy játékot és rá kell kattintania az Elfogadásra.
 3. Az ingyen pörgetéseket csak a következő játékokon használhatja fel: Age of the Gods, Age of the Gods: Book of Oracle, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: Ruler of the Dead, Age of the Gods Norse: Norse Legends, Better Wilds PowerPlay Jackpot, Blazing Bells PowerPlay Jackpot, Book of Kings PowerPlay Jackpot, Live Age of the Gods: God of Storms és Top Trumps Football Stars Sporting Legends.

Kifizetés

 1. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik fogadási követelmény. Amint az ingyen pörgetéseket felhasználta, az azokon szerzett nyereményeket a játékos saját belátása szerint veheti ki vagy utalhatja át.

Általános információk

 1. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz a promóciós időszakban, valamint elképzelhető, hogy a játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.
 2. Az ingyen pörgetésekre vonatkozó tétet minden jogosult játéknál a minimális tétegységre állítjuk be, maximális számú nyerővonalakkal. Például, ha egy játéknál a minimális tétegység 3 Ft és 20 nyerővonal a maximális, úgy az ingyen pörgetés értéke 60 Ft lenne ingyen pörgetésenként.
 3. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekinthető itt.
 4. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 5. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 6. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 7. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 8. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 9. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 31 alkalommal