Bet365 kaszinó - Játékok - Új játékos ajánlat: Három nap ingyen pörgetés

Szerezzen akár 60 ingyen pörgetést.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

bet365 - Három nap ingyen pörgetés 001

bet365 Játékok: Szerdai Nyer vagy pörget

2022 ápr 6

Nyerjen pénzdíjat vagy ingyen pörgetéseket.

bet365 Szerdai Nyer vagy pörget 2022.04

Így működik:

 1. Jelentkezzen és játsszon bármely feljogosító játékon egy promóciós időszakban.
 2. Fogadjon legalább 15.000 Ft készpénzért és játsszon legalább 10 pörgetést.
 3. Ha pluszban van a játéka során, a nyereményével megegyező pénzjutalmat írnak jóvá akár 7.500 Ft-ig.
 4. Ha negatívan áll vagy nullszaldós, öt ingyen pörgetést adnak, melyeket jogosult nyerőgépeken használhat fel.

Az egyes feljogosító időszak végét követő napon igényelheti a díját.

A nyerőgépeket a fogadási feltételek teljesítésére és az ingyen pörgetések felhasználására a bet365 Játékok ajánlatának oldalán tekintheti meg.

Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. A promóciós időszakok szerdánként 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak 2022. április 6-tól június 29-ig.
 2. Ahhoz, hogy jogosult legyen a pénzjutalomra vagy az ingyen pörgetésekre, jelentkeznie kell az akcióra. Az akcióra legkésőbb angol idő szerint 23:59-ig jelentkezhet az egyes feljogosító időszakokban. Miután jelentkezett az ajánlatra, az összes elkövetkező feljogosító időszakra jogosult lesz.
 3. Tegyen meg legalább 15.000 Ft készpénzes tétet és játsszon le minimum 10 pörgetést a vonatkozó feljogosító időszakhoz tartozó feljogosító nyerőgépeken. Feljogosító nyerőgépek a következők: Berserkers Odin's Warriors, Book of Sekhmet Deluxe, Colt's Law, Madame Wisdom és Super Mega Ultra Wheel.
 4. A Játékok - bet365 számítógépes felületén, mobil oldalán és az alkalmazáson megtett tétek számítanak bele ebbe az akcióba.
 5. Ezen ajánlat jogosult nyerőgépei a bet365 belátása szerint változhatnak. Ilyen esetekben a részvételi feltételeket frissítjük a következő promóciós időszak kezdetét megelőzően. Kérjük, ellenőrizze ezt az oldalt az egyes promóciós időszakokban.
 6. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Díjak

 1. Amennyiben összességében pluszban van a feljogosító nyerőgépeken a vonatkozó feljogosító időszakban, a nyereményével megegyező pénzjutalmat írunk jóvá maximum 7.500 Ft értékben. A jutalmakat felkerekítjük a legközelebbi egész értékhez.
 2. Amennyiben összességében pluszban van a feljogosító nyerőgépeken a feljogosító időszakban, a nyereményével megegyező pénzjutalmat írunk jóvá maximum 7.500 Ft értékben. A pénzjutalmakat a feljogosító időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá, és a jutalmát hét napon belül el kell fogadnia. Az el nem fogadott pénzjutalmakat hét nap után eltávolítjuk. Az igényléshez nyissa meg a Számla menü Ajánlataim részét.
 3. Ha összességében negatívan áll vagy nullszaldós a feljogosító nyerőgépeken a vonatkozó feljogosító időszakban, akkor 5 ingyen pörgetésben részesül, melyeket a jogosult nyerőgépeken használhat fel. Feljogosító nyerőgépek a következők: Berserkers Odin's Warriors, Book of Sekhmet Deluxe, Colt's Law, Madame Wisdom és Super Mega Ultra Wheel.
 4. Az ingyen pörgetéseket a feljogosító időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá. A jóváírást követően hét nap áll rendelkezésére az ingyen pörgetései igénylésére. Az ingyen pörgetéseit elfogadhatja a felugró üzenetben vagy az Ajánlataim részen. Az elfogadást követően hét napja van az ingyen pörgetései felhasználására. A megadott dátumig fel nem használt ingyen pörgetéseket eltávolítjuk a szerzett nyereményekkel együtt.
 5. Az ingyen pörgetésekre vonatkozó tétet minden jogosult játéknál a minimális tétegységre állítjuk be, maximális számú nyerővonalakkal. Például, ha egy játéknál a minimális tétegység 3 Ft és 20 nyerővonal a maximális, úgy az ingyen pörgetés értéke 60 Ft lenne ingyen pörgetésenként.

Általános információ

 1. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz, továbbá a kiemelt feljogosító játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.
 2. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
 3. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 4. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 5. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 6. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 7. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 8. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 306 alkalommal