Unibet kaszinó - 60 ingyen pörgetés + 60,000 Ft bónusz

Az új játékosok 60 ingyenes pörgetésben részesülhetnek a Temple Tumble nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Temple Tumble - Kiemelt 3

bet365 Játékok: Nyereményvihar

2023 jan 23

Nyerjen akár 300.000 Ft-ot hetente.

bet365 Nyereményvihar 001

Így működik:

  1. Jelentkezzen és szerezzen egy sorsjegyet a két promóciós időszak során a jogosult nyerőgépeken megtett minden 3.000 Ft tétért.
  2. Szerezzen két sorsjegyet a kiemelt dupla jegyes játékon megtett minden 3.000 Ft tét után: Sugar Rush.
  3. Akár 300.000 Ft készpénzt vagy 200 ingyen pörgetést is nyerhet az egyes heti sorsolásokon.

A tétkövetelmény teljesítésére feljogosító nyerőgépeket és a megnyert ingyen pörgetések felhasználására jogosult nyerőgépeket a bet365 Játékok ajánlatának oldalán tekintheti meg.

Nyereményvihar: nyereményalap lebontás

Díjak számaDíj
2 300.000 Ft
5 150.000 Ft
8 75.000 Ft
10 30.000 Ft
75 200 ingyen pörgetés
100 100 ingyen pörgetés
250 50 ingyen pörgetés
575 25 ingyen pörgetés
650 10 ingyen pörgetés
825 5 ingyen pörgetés
Összesen: 2.500 2.250.000 Ft készpénz és 62.500 ingyen pörgetés


Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. Az akció 2023. január 23-án 00:00-tól (GMT) február 5-én 23:59-ig (GMT) tart. A heti promóciós időszakok a következők:
    Első hét - 2023. január 23-án 00:00-tól (GMT) január 29-én 23:59-ig (GMT).
    Második hét - 2023. január 30-án 00:00-tól (GMT) február 5-én 23:59-ig (GMT).
  2. Jelentkezzen és szerezzen egy sorsjegyet a jogosult nyerőgépeken megtett minden 3.000 Ft készpénzes tétért az egyes promóciós időszakok alatt. Két sorsjegyet szerezhet minden 3.000 Ft készpénzes tét után, amelyet az egyes promóciós időszakok kiemelt dupla jegyes játékán tesz meg.
  3. Az első hét feljogosító nyerőgépei a következők: 5 Lions Megaways, Big Bass Bonanza, Bigger Bass Bonanza, Floating Dragon Megaways, Gates of Olympus, Mustang Gold, Starlight Princess, The Dog House és The Dog House Megaways. A kiemelt dupla jegyes játék a Sugar Rush.
  4. A második hét feljogosító nyerőgépei a következők: Big Bass - Keeping it Reel, Book of Golden Sands, Buffalo King Megaways, Floating Dragon, Fruit Party 2, John Hunter and the Book of Tut Respin, Muertos Multiplier Megaways, Release the Kraken 2 és Sweet Bonanza. A kiemelt dupla jegyes játék a Big Bass Splash.
  5. Egy adott promóciós időszakban szerzett jegyek csak a vonatkozó sorsolásra érvényesek. Maximum 500 sorsjegyet szerezhet promóciós időszakonként.
  6. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.
  7. Ez az ajánlat nem érhető el, ha a regisztrált országa a Bahamák, Litvánia, Szerbia vagy Tajvan.

Sorsolás

  1. A nyereménysorsolásokat 2023. január 30-án és február 6-án tartjuk. Maximum egy készpénzes díjat vagy egy ingyen pörgetés díjat nyerhet az egyes promóciós időszakokban. Az olyan nyereményeket, amelyeket nem nyernek meg a díjsorsoláson, szétosztjuk a jogosult játékosok között. Az elérhető díjak listájához tekintse meg a fenti nyereményalap táblázatot.

Díjak

  1. A készpénzes díjakat a vonatkozó promóciós időszak végét követő 48 órán belül fogjuk jóváírni. A díjakat készpénzként írjuk jóvá és hét nap áll rendelkezésére az elfogadásukhoz. A pénzdíját elfogadhatja a felugró üzenetben vagy az Ajánlataim részen.
  2. Az ingyen pörgetéseket a sorsolást követő 48 órán belül írjuk jóvá. A jóváírást követően hét nap áll rendelkezésére az ingyen pörgetései elfogadására. Az ingyen pörgetéseit elfogadhatja a felugró üzenetben vagy az Ajánlataim részen. Az elfogadást követően hét napja van az ingyen pörgetései felhasználására. A megadott dátumig fel nem használt ingyen pörgetéseket eltávolítjuk a szerzett nyereményekkel együtt.
  3. A promóció első hetén nyert ingyen pörgetéseket a következő jogosult játékokon használhatja fel: Big Bass Bonanza, Bigger Bass Bonanza, Mustang Gold, Sugar Rush és The Dog House.
  4. A promóció második hetén nyert ingyen pörgetéseket a következő jogosult játékokon használhatja fel: Big Bass Splash, Book of Golden Sands, Buffalo King Megaways, Fruit Party 2 és Sweet Bonanza.
  5. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény, és az azokból származó nyereményeket a játékos a saját belátása szerint veheti ki.

Általános információ

  1. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg. A bet365 pénznemszorzó megtekinthető itt.
  2. Az ingyen pörgetések értéke pörgetésenként 30 Ft és 75 Ft között lehet a játéktól függően.
  3. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz, illetve elképzelhető, hogy a kiemelt feljogosító játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.
  4. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  5. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  6. A bet365 bármilyen díjösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  7. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  8. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  9. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 211 alkalommal