Unibet kaszinó - Heti 80 millió forint értékű ingyenes pörgetések

Öt héten keresztül összesen 400 millió forint értékű ingyenes pörgetést oszt szét az Unibet.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Unibet - Heti 80 millió forintos ingyenes pörgetés

bet365 Játékok: Nyári fellegek

2023 aug 21

Kerüljön fel a ranglistára és részesedjen pénzdíjakból vagy nyerjen ingyen pörgetéseket.

bet365 - Nyári fellegek - 2023 - 002

Így működik:

 1. Nyissa meg bármelyik jogosult nyerőgépet a promóciós időszak alatt, válassza a jelentkezés gombot, majd tegyen meg egy tétet legalább 60 Ft értékben.
 2. A bajnokságranglistán elfoglalt pozícióját a legnagyobb nyerési aránya határozza meg: az egyetlen pörgetésből szerzett nyereménye elosztva a tét összegével és megszorozva 100-zal.
 3. A ranglista első 2.500 játékosa díjat nyer.

Tekintse meg az ajánlat fő részvételi feltételeit az alábbiakban.

Csak egyszer kell jelentkeznie. Amennyiben lejelentkezik, már nem lesz lehetősége részt venni a promóciós időszak hátralévő részében.

A tétkövetelmények teljesítésére és az ingyen pörgetések felhasználására jogosult nyerőgépeket a bet365 Játékok ajánlatának oldalán tekintheti meg.

Nyári fellegek: nyereményalap lebontás

RangsorDíj
1-2. 300.000 Ft
3-7. 150.000 Ft
8-15. 75.000 Ft
16-25. 30.000 Ft
26-100. 200 ingyen pörgetés
101-200. 100 ingyen pörgetés
201-450. 50 ingyen pörgetés
451-1.025. 25 ingyen pörgetés
1.026-1.675. 10 ingyen pörgetés
1.676-2.500. 5 ingyen pörgetés
Összesen: 2.500 2.250.000 Ft pénzdíj és 62.500 ingyen pörgetés


Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Az akció 2023. augusztus 21-én 00:00-tól (GMT) augusztus 27-én 23:59-ig (GMT) tart.
 2. A bajnokságban való részvételhez jelentkeznie kell a promóciós időszak során. Nyisson meg egy jogosult nyerőgépet és válassza a Regisztráció gombot a játékon belüli felugró ablakban.
 3. Amennyiben a Nem, köszönöm opciót választja, nem lesz jogosult a részvételre a promóciós időszak hátralévő részében.
 4. Ahhoz, hogy jogosult legyen az akcióra, legalább 60 Ft tétet kell megtennie egy jogosult nyerőgépen a promóciós időszakban. Jogosult nyerőgépek: 5 Lions Megaways, Big Bass Bonanza, Big Bass Splash, Buffalo King Megaways, Gates of Olympus, Sugar Rush, Sweet Bonanza és Zeus vs Hades - Gods of War.
 5. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét is, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.
 6. Ez az ajánlat nem érhető el, ha a regisztrált országa a Bahamák, Litvánia, Szerbia vagy Tajvan.

Bajnokság

 1. A legnagyobb nyerési aránya határozza meg a bajnokságranglistán elfoglalt pozícióját: az egyetlen pörgetésből szerzett nyereménye elosztva a tét összegével és megszorozva 100-zal. Például, ha 1.500 Ft-ot nyer 300 Ft téttel, a pontszáma a következő lesz: 1.500 osztva 300-zal, szorozva 100-zal = 500. Ha 1.500 Ft-ot nyer 150 Ft téttel, a pontszáma a következő lesz: 1.500 osztva 150-nel, szorozva 100-zal = 1.000. Az első 2.500 helyezett pénzdíjat vagy ingyen pörgetéseket nyer. Abban az esetben, ha több játékos is ugyanannyi pontot szerzett, a pontokat elsőként megszerző játékos kapja meg a magasabb ranglistahelyezést.
 2. Az akció nyereményalapja 2.250.000 Ft pénzdíj és 62.500 ingyen pörgetés. Az elérhető díjak listájához tekintse meg a nyereményalap táblázatot az ajánlat oldalán.
 3. A helyezésén javíthat a promóciós időszak alatt, de a ranglistára csak egyszer kerülhet fel.

Díjak

 1. A pénzdíjakat a promóciós időszak végét követő 72 órán belül írjuk jóvá a számláján, és a pénzdíjat hét napon belül el kell fogadnia. A pénzdíját elfogadhatja a felugró üzenetben vagy az Ajánlataim részen.
 2. Az ingyen pörgetéseket a promóciós időszak végét követő 72 órán belül írjuk jóvá. A jóváírást követően hét nap áll rendelkezésére az ingyen pörgetései elfogadására. Az ingyen pörgetéseit elfogadhatja a felugró üzenetben vagy az Ajánlataim részen. Az elfogadást követően hét napja van az ingyen pörgetései felhasználására. A megadott dátumig fel nem használt ingyen pörgetéseket eltávolítjuk a megszerzett nyereményekkel együtt.
 3. Az ingyen pörgetéseket a következő nyerőgépeken használhatja fel: 5 Lions Megaways, Big Bass Bonanza, Big Bass Splash, Buffalo King Megaways, Gates of Olympus, Sugar Rush, Sweet Bonanza és Zeus vs Hades - Gods of War.
 4. Az ingyen pörgetések értéke pörgetésenként 30 Ft vagy 60 Ft, a játéktól függően.
 5. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik fogadási követelmény.

Általános információ

 1. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg. A bet365 pénznemszorzó megtekinthető itt.
 2. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz, továbbá a kiválasztott feljogosító játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.
 3. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 4. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 5. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést vagy pénzdíjösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 6. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 7. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, valamint az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, továbbá fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 8. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 69 alkalommal