Unibet kaszinó - 60 ingyen pörgetés + 60,000 Ft bónusz

Az új játékosok 60 ingyenes pörgetésben részesülhetnek a Temple Tumble nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Temple Tumble - Kiemelt 3

bet365 Játékok: Ingyen pörgetések kerék

2021 jún 7

Nyerjen akár 100 ingyen pörgetést!

Játsszon feljogosító játékokon június és július kiválasztott hétfőin, hogy megpörgethesse az Ingyen pörgetések kereket, amivel akár 100 ingyen pörgetést nyerhet.

bet365 - Ingyen pörgetések kerék 02 2021

Így működik:

  1. Tegyen meg 15.000 Ft összeget egy feljogosító játékon, úgy mint a Divine Fortune Megaways.
  2. Pörgesse meg a kereket, hogy 5 és 100 közötti ingyen pörgetést nyerjen.
  3. Használja fel pörgetéseit a Dazzle Me Megaways, Divine Fortune Megaways, Hell's Kitchen vagy Twin Spin Megaways játékokon.

Játsszon a lenti nyerőgépekkel, pörgesse meg az Ingyen pörgetések kereket, és használja fel az ingyen pörgetéseket nagyszerű játékok azonos választékában:

Feljogosító játékok:

Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. A feljogosító időszakok a következők:
    2021. június 7-én 09:00-tól 23:59-ig (angol idő)
    2021. június 14-én 09:00-tól 23:59-ig (angol idő).
    2021. június 21-én 09:00-tól 23:59-ig (angol idő)
    2021. június 28-án 09:00-tól 23:59-ig (angol idő)
    2021. július 5-én 09:00-tól 23:59-ig (angol idő)
  2. Ahhoz, hogy jogosult legyen az Ingyen pörgetések kerék megpörgetésére, 15.000 Ft tétet kell feltennie a promóciós időszakban a következő feljogosító játékok bármelyikén: Dazzle Me Megaways, Divine Fortune Megaways, Hell's Kitchen én Twin Spin Megaways. Miután teljesítette a fogadási követelményt, három nap áll rendelkezésére, hogy megnyisson egy feljogosító játékot és megpörgesse az Ingyen pörgetések kereket. Csak egyszer pörgetheti meg a kereket a promóciós időszakban.
  3. Az ingyen pörgetések csak a fent említett jogosult játékon használhatóak fel. Amint megkapja az ingyen pörgetéseit hét napja lesz a felhasználásukra, ezt követően minden fel nem használt ingyen pörgetést eltávolítunk a szerzett nyereményekkel együtt. Amíg az összes ingyen pörgetést fel nem használja, az ingyen pörgetésekből származó nyereményeket a bónuszegyenlegén fogjuk tárolni.
  4. Az ingyen pörgetésekből származó nyereményekre nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény, és azokat a kivehető egyenlegén írjuk jóvá.
  5. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét is, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Díjak

  1. Az ingyen pörgetés kerék eredményétől függően automatikusan minimum 5, maximum 100 ingyen pörgetést szerezhet.
  2. Amint megkapja az ingyen pörgetéseit hét napja lesz a felhasználásukra, ezt követően minden fel nem használt ingyen pörgetést eltávolítunk a szerzett nyereményekkel együtt. Amíg az összes ingyen pörgetést fel nem használja, az ingyen pörgetésekből származó nyereményeket a bónuszegyenlegén fogjuk tárolni. Az Ingyen pörgetések kerék csak a Dazzle Me Megaways, Divine Fortune Megaways, Hell's Kitchen és Twin Spin Megaways játékokon érhetők el.
  3. Az ingyen pörgetésekből származó nyereményekre nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény, és azokat a kivehető egyenlegén írjuk jóvá.
  4. Az egyes ingyen pörgetés sorozatok megszerzésének valószínűségét az alábbi táblázat mutatja:
Ingyen pörgetés sorozatValószínűség
5 20%
10 25%
20 25%
30 15%
50 10%
100 5%

Általános információ

  1. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz a promóciós időszakban. A kiválasztott játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.
  2. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg. A bet365 pénznemszorzót megtekintheti itt.
  3. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  4. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  5. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  6. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  7. Ez az ajánlat nem érhető el a következő országokban élő ügyfelek számára: Albánia, Gibraltár, Lettország, Litvánia és Szerbia.
  8. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  9. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 354 alkalommal