Bet365 kaszinó - Játékok - Új játékos ajánlat: Öt nap ingyen pörgetés

Szerezzen akár 100 ingyen pörgetést.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

bet365 - Három nap ingyen pörgetés 001

bet365 Játékok: Futball-bemelegítő

2022 nov 14

Lőjön részesedést 100.000 ingyen pörgetésből.

bet365 - Futball-bemelegítő 02

Az ajánlat működése:

 1. Jelentkezzen és tegyen meg 15.000 Ft készpénzt kedvenc nyerőgépeinek csapatán, hogy regisztrálja a szavazatát.
 2. A legtöbb szavazattal rendelkező nyerőgépcsapat lesz a nyertes.
 3. Nyerjen egyenlő részesedést 100.000 ingyen pörgetésből, ha a kedvenc nyerőgépcsapata nyer.

1-es számú csapat: Cops & Robbers Megaways, Football Cash Pots és Stacked Fire 7s.

2-es számú csapat: Big Fishing Fortune, Gold Cash Free Spins és Space Invaders.


Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Az akció 2022. november 14-én 00:00-tól (GMT) november 17-én 23:59-ig (GMT) tart.
 2. A szavazáshoz jelentkeznie kell és meg kell tennie 15.000 Ft készpénzt a kiválasztott nyerőgépcsapaton a promóciós időszak közben. A 15.000 Ft tétet megteheti részletekben is a csapat egyes nyerőgépein, vagy megjátszhatja egy nyerőgépen. Mindegyik nyerőgépcsapatra csak egy szavazatot tehet, és bebiztosíthat ingyen pörgetéseket, ha mindkét nyerőgépcsapatra szavaz.
 3. Az 1-es számú csapat kiemelt nyerőgépei: Cops & Robbers Megaways, Football Cash Pots és Stacked Fire 7s. A 2-es számú csapat kiemelt nyerőgépei: Big Fishing Fortune, Gold Cash Free Spins és Space Invaders.
 4. A promóciós időszak végén az összes olyan játékos, aki a nyertes nyerőgépcsapatra szavazott, egyenlő részesedést kap a 100.000 ingyen pörgetésből.
 5. Az ingyen pörgetéseket a következő jogosult nyerőgépeken használhatja fel: Big Fishing Fortune, Cops & Robbers Megaways, Football Cash Pots, Gold Cash Free Spins, Space Invaders és Stacked Fire 7s.
 6. Ez az ajánlat nem érhető el, ha a regisztrált országa Brazília, Kanada, Kína, India, Indonézia, Elefántcsontpart, Pakisztán, Tajvan, Thaiföld vagy Vietnám.
 7. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét is, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Díjak

 1. Döntetlen esetén a díjat egyenlően szétosztjuk a jogosult játékosok között.
 2. A nyertes nyerőgépcsapatra szavazó jogosult játékosoknak minimum öt ingyen pörgetés garantált.
 3. Az ingyen pörgetéseket a feljogosító időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá. A jóváírást követően hét nap áll rendelkezésére az ingyen pörgetései igénylésére. Az ingyen pörgetéseit elfogadhatja a felugró üzenetben vagy az Ajánlataim részen. Az elfogadást követően hét napja van az ingyen pörgetései felhasználására. A megadott dátumig fel nem használt ingyen pörgetéseket eltávolítjuk a szerzett nyereményekkel együtt.

Általános információ

 1. Az ingyen pörgetések értéke pörgetésenként 15 Ft és 75 Ft között lehet a játéktól függően.
 2. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz a promóciós időszakban. A kiválasztott játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.
 3. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 4. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 5. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 6. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 7. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 8. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 47 alkalommal