Unibet kaszinó - 60 ingyen pörgetés + 60,000 Ft bónusz

Az új játékosok 60 ingyenes pörgetésben részesülhetnek a Temple Tumble nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Temple Tumble - Kiemelt 3

bet365 Játékok - Új játékos ajánlat: Öt nap ingyen pörgetés

2022 dec 2

Szerezzen akár 100 ingyen pörgetést.

Használja ki az öt nap ingyen pörgetéseit és szerezzen akár 100 ingyen pörgetést, amelyet izgalmas játékokon használhat fel.

bet365 - Három nap ingyen pörgetés 001

Így működik:

  1. Regisztráljon és fizessen be legalább 3.000 Ft értékben.
  2. Pörgesse meg alább az Ingyen pörgetések kereket öt különböző napon az elkövetkező 10 napból.
  3. Szerezzen 5, 10 vagy 20 ingyen pörgetést minden alkalommal.

Jogosult játékok: Ancient Gods: Pandora's Creation, Book of Horus, Curse of the Bayou, Magic Forge, Promise of Persia, Wrath of the Deep.

Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. Ez az ajánlat az új ügyfelek számára 2023. február 6-án 11:59-kor (GMT) lezárul és csak az ezen dátum előtt regisztrált ügyfelek igényelhetik. Az ajánlatot a bet365 számla regisztrációját követő 30 napon belül kell igényelni.
  2. A jogosultsághoz minimum 3.000 Ft befizetéssel kell rendelkeznie.
  3. Ezek az Új játékos bónusz részvételi feltételek azon ügyfelekre vonatkoznak, akik 2022. szeptember 6-án 11:59 (GMT) után igényelték az ajánlatot. Amennyiben az említett dátum előtt igényelte az ajánlatot és szüksége lenne az Önre vonatkozó részvételi feltételekre, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.
  4. Ez az ajánlat csak új és teljeskörűen azonosított játékosoknak érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Ingyen pörgetések

  1. Az ajánlat igényléséhez jelentkezzen be és kattintson az Igénylés gombra az ajánlat oldalán vagy a kezdőoldal bannerén. Az első díját ezt követően fedi fel: 5, 10 vagy 20 ingyen pörgetést. Összesen 5 ingyen pörgetés szettre lesz jogosult az első igénylést követő 10 napon belül, azonban legalább 24 órát kell várnia a szettek között. Maximum 100 ingyen pörgetést nyerhet.
  2. Az ingyen pörgetéseket azonnal jóváírjuk és a következő játékokon használhatóak fel: Ancient Gods: Pandora's Creation, Book of Horus, Curse of the Bayou, Magic Forge, Promise of Persia és Wrath of the Deep.
  3. Jóváírást követően hét napja lesz a napi ingyen pörgetés jutalma felhasználására. Az ez idő alatt fel nem használt napi ingyen pörgetés jutalmat eltávolítjuk.
  4. Az ingyen pörgetésekből származó nyereményekre nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény, és azokat a kivehető egyenlegén írjuk jóvá.
  5. Abban az esetben, ha a díja nem íródott jóvá automatikusan, az ingyen pörgetések jóváírása akár 72 órát is igénybe vehet.

Általános információ

  1. Az ingyen pörgetésekhez kapcsolódó tét összege 30 Ft pörgetésenként.
  2. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz, továbbá a kiválasztott feljogosító játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.
  3. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  4. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  5. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  6. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  7. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  8. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 835 alkalommal