32Red - Húzz hasznot a 64 másodpercig tartó ingyen pörgetésekből

Töltsd fel a számlád szerdán vagy csütörtökön és élvezd ki ennek a gyümölcsét hétvégén.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Red32 Korlátlan Ingyen Pörgetések - 2024.04

bet365 Játékok: 50.000 ingyen pörgetés expedíció

2020 júl 30

Kezdje el az expedíciót és szerezzen jogosultságot az 50.000 ingyen pörgetésből való részesedésre, amit válogatott nyerőgépeken használhat fel. Játsszon 2020. július 30-án 00:00-tól (angol idő) augusztus 2-án 23:59-ig (angol idő).

Bet365 50.000 ingyenes pörgetés 1

Így működik:

  1. Jelentkezzen és tegyen meg legalább 6.000 Ft tétet jogosult nyerőgépeken a feljogosító időszak alatt.
  2. Szerezzen jogosultságot az 50.000 ingyen pörgetésből való részesedésre az elért szintjétől függően.
  3. Használja fel ingyen pörgetéseit válogatott nyerőgépeken.

Kérjük, tekintse meg az alábbi táblázatot a jogosult játékokért:

Jogosult játékok

Kérjük, tekintse meg az alábbi táblázatot a fogadási értékhatárokért és szintekért:

Szintek

Fogadási értékhatárSzintek
6.000 Ft és 29.999 Ft közötti tét 1. szint
30.000 Ft és 89.999 Ft közötti tét 2. szint
90.000 Ft vagy afeletti tét 3. szint

50.000 ingyen pörgetés érhető el, amely a következő módon oszlik szét:

Ingyen pörgetések

SzintIngyen pörgetések
1. szint Részesedés 16.000 ingyen pörgetésből
2. szint Részesedés 17.000 ingyen pörgetésből
3. szint Részesedés 17.000 ingyen pörgetésből


Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. Az akció 2020. július 30-án 00:00-tól (angol idő) augusztus 2-án 23:59-ig (angol idő) tart.
  2. Jelentkezzen a részvételhez, és tegyen meg legalább 6.000 Ft készpénzt jogosult játékokon, hogy jogosult legyen az ingyen pörgetésekből való részesedésre. A különböző szintekhez szükséges fogadási követelményeket a szint táblázatban részletezzük.
  3. Csak a következő játékokon megtett tétek számítanak bele a teljesítésbe: Ancient Gods: Pandora's Creation, Berry Fury, Shamrock Reels, Super Mega Ultra Wheel, The Dark Watchers és Untamed Bison.
  4. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Díjak

  1. A megnyert ingyen pörgetéseket a következő játékokon lehet felhasználni az elért szintjének megfelelően:
    1. szint: Northern Nights és Solar Flash
    2. szint: Scorpion Creek és Battle for Crater Lake
    3. szint: Imperial Guardian és Chamber of Alchemy
  2. Az ingyen pörgetések értékei a következőek:
    Northern Nights és Solar Flash: 30 Ft
    Scorpion Creek és Battle for Crater Lake: 60 Ft
    Chamber of Alchemy és Imperial Guardian: 150 Ft
  3. Minden ingyen pörgetést 48 órán belül írunk jóvá az Ingyen pörgetések táblázatnak megfelelően. A jóváírást követően hét nap áll rendelkezésére az ingyen pörgetései igénylésére. Az ingyen pörgetéseit elfogadhatja a felugró üzenetben vagy az Ajánlataim részen. Az elfogadást követően hét napja van az ingyen pörgetései felhasználására. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt.
  4. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény, és az azokból származó nyereményeket a saját belátása szerint veheti ki vagy utalhatja át.

Általános információ

  1. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz, továbbá elképzelhető, hogy bizonyos játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.
  2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  3. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
  4. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  5. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  6. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  7. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  8. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 888 alkalommal