32Red - Húzz hasznot a 64 másodpercig tartó ingyen pörgetésekből

Töltsd fel a számlád szerdán vagy csütörtökön és élvezd ki ennek a gyümölcsét hétvégén.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Red32 Korlátlan Ingyen Pörgetések - 2024.04

bet365 Játékok: 100.000 szellős pörgetés

2023 okt 2

Játsszon részesedésért a hűvös 100.000 ingyen pörgetésből.

bet365 - 100.000 szellős pörgetés 002

Így működik:

 1. Jelentkezzen és játsszon jogosult nyerőgépeken a promóciós időszak alatt.
 2. Szerezzen egy sorsjegyet minden 3.000 Ft tét után.
 3. Nyerjen akár 250 ingyen pörgetést a nyereménysorsoláson.

Tekintse meg az ajánlat fő részvételi feltételeit alább.

A fogadási követelmények teljesítésére jogosult nyerőgépeket a bet365 Játékok ajánlatának oldalán tekintheti meg.

Az elérhető díjak listáját megtekintheti az alábbi táblázatban. Maximum 250 sorsjegyet szerezhet és egy díjat nyerhet a sorsoláson.

100.000 szellős pörgetés: nyereményalap lebontás

Díjak számaDíj
30 250 ingyen pörgetés
50 200 ingyen pörgetés
220 100 ingyen pörgetés
500 50 ingyen pörgetés
900 25 ingyen pörgetés
1.300 10 ingyen pörgetés
Összesen: 3.000 100.000 ingyen pörgetés


Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Az akció 2023. október 2-án 00:00-tól (GMT) október 8-án 23:59-ig (GMT) tart.
 2. Jelentkezzen és szerezzen egy sorsjegyet a következő feljogosító nyerőgépeken megtett minden 3.000 Ft tétért: Book of Power, Dead Man's Trail, Money Cart 3, Money Train 3, Net Gains, Templar Tumble, Temple Tumble Megaways és Wild Chapo 2.
 3. Maximum 250 jegyet szerezhet a promóciós időszak alatt.
 4. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét is, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Nyereménysorsolás

 1. Maximum egy ingyen pörgetés díjat nyerhet. Az olyan nyereményeket, amelyeket nem nyernek meg a díjsorsoláson, szétosztjuk a jogosult játékosok között. Az elérhető díjak listájához tekintse meg a fenti nyereményalap táblázatot.

Ingyen pörgetések

 1. Az ingyen pörgetéseket a sorsolást követő 72 órán belül írjuk jóvá. A jóváírást követően hét nap áll rendelkezésére az ingyen pörgetései elfogadására. Az ingyen pörgetéseit elfogadhatja a felugró üzenetben vagy az Ajánlataim részen. Az elfogadást követően hét napja van az ingyen pörgetései felhasználására. A megadott dátumig fel nem használt ingyen pörgetéseket eltávolítjuk a megszerzett nyereményekkel együtt.
 2. Az ingyen pörgetések a következő játékokon használhatók fel: Book of Power, Dead Man's Trail, Money Cart 3, Money Train 3, Net Gains, Templar Tumble és Wild Chapo 2.
 3. Az ingyen pörgetések értéke pörgetésenként 30 Ft.
 4. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény, és az összes teljesítését követően az ingyen pörgetésekből származó nyereményeket a játékos a saját belátása szerint veheti ki.

Általános információ

 1. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz, illetve elképzelhető, hogy a kiemelt feljogosító játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.
 2. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valutaátváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg. A bet365 pénznemszorzót megtekintheti itt.
 3. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 4. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 5. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 6. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 7. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, valamint az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, továbbá fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi, szabályozási vagy technikai okokból.
 8. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.
 9. Ez az ajánlat nem érhető el, ha a regisztrált országa Litvánia, Lettország, Szerbia, Guatemala vagy Panama.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 195 alkalommal