Unibet kaszinó - 60 ingyen pörgetés + 60,000 Ft bónusz

Az új játékosok 60 ingyenes pörgetésben részesülhetnek a Temple Tumble nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Temple Tumble - Kiemelt 3

bet365 Játékok: 100.000 nyári pörgetés

2022 máj 27

Élvezze a napsütést és nyerjen akár 250 ingyen pörgetést.

bet365 100.000 nyári pörgetés 2022 - 2

Így működik:

  1. Jelentkezzen és játsszon jogosult nyerőgépeken, például: 15 Tridents.
  2. Szerezzen egy sorsjegyet minden 7.500 Ft tét után.
  3. Akár 250 ingyen pörgetést nyerhet, melyet jogosult nyerőgépek széles választékán használhat fel.

A nyerőgépeket a fogadási feltételek teljesítésére és az ingyen pörgetések felhasználására a bet365 Játékok ajánlatának oldalán tekintheti meg.

A díjak listáját megtekintheti az alábbi táblázatban. Maximum 100 sorsjegyet szerezhet és egy díjat nyerhet a sorsoláson. 3.000 díj érhető el, összesen 100.000 ingyen pörgetés nyerhető.

100.000 nyári pörgetés nyereményalap

Díjak számaDíj
30 250 ingyen pörgetés
50 200 ingyen pörgetés
220 100 ingyen pörgetés
500 50 ingyen pörgetés
900 25 ingyen pörgetés
1.300 10 ingyen pörgetés
Összesen: 3.000 100.000 ingyen pörgetés


Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. Az akció 2022. május 30-án 00:00-tól (GMT) június 5-én 23:59-ig (GMT) tart.
  2. Egy sorsjegyhez jut a jogosult nyerőgépeken megjátszott minden 7.500 Ft készpénzes tétért. A 7.500 Ft készpénzt több részletben is megteheti a jogosult nyerőgépeken a promóciós időszak alatt. A tétkövetelmények teljesítésére és az ingyen pörgetések felhasználására jogosult nyerőgépek a következők: 15 Tridents, 777 Rainbow Respins, Amazing Link Riches, Fishin' Pots of Gold, Jurassic Park: Gold és Jurassic World: Raptor Riches.
  3. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Sorsolás

  1. Maximum 100 sorsjegyet szerezhet és egy ingyen pörgetés díjat nyerhet. Az olyan nyereményeket, amelyeket nem nyernek meg a díjsorsoláson, szétosztjuk a jogosult játékosok között. Az elérhető díjak listájához tekintse meg a fenti nyereményalapok táblázatot.

Ingyen pörgetések

  1. Az ingyen pörgetéseket a sorsolást követő 48 órán belül írjuk jóvá. A jóváírást követően hét nap áll rendelkezésére az ingyen pörgetései elfogadására. Az ingyen pörgetések elfogadásához nyissa meg bármelyik Microgaming játékot, például 15 Tridents, majd fogadja el a díját a felugró üzeneten keresztül. Az elfogadást követően hét napja van az ingyen pörgetései felhasználására. Az ez idő alatt fel nem használt ingyen pörgetéseket eltávolítjuk.
  2. Az ingyen pörgetéseket a következő jgoosult nyerőgépeken használhatja fel: 15 Tridents, 777 Rainbow Respins, Amazing Link Riches, Fishin' Pots of Gold, Jurassic Park: Gold és Jurassic World: Raptor Riches.
  3. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény, és a felhasználásukat követően az azokból származó nyereményeket hozzáadjuk az aktuális egyenlegéhez. Az ingyen pörgetésekből származó nyereményeket a saját belátása szerint veheti ki vagy utalhatja át.

Általános információ

  1. Az ingyen pörgetések értéke pörgetésenként 15 Ft és 75 Ft között lehet a játéktól függően.
  2. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz, továbbá a kiemelt feljogosító játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.
  3. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  4. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  5. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  6. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  7. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  8. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 215 alkalommal