32Red - Szerezz heti 20 ingyen pörgetést

Játssz egy tetszőleges nyerőgépen és vágj zsebre minden héten 20 ingyen pörgetést.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

32Red - Legyen piros a heted - 2024.04

bet365 Játékok: 100.000 ingyen pörgetés bonanza

2023 nov 13

Játsszon részesedésért a szenzációs 100.000 ingyen pörgetésből.

bet365 100.000 ingyen pörgetés bonanza 2023.11 - 0

Így működik:

 1. Jelentkezzen és játsszon jogosult nyerőgépeken a promóciós időszak alatt.
 2. Szerezzen egy sorsjegyet minden 3.000 Ft tét után.
 3. Akár 250 ingyen pörgetést is nyerhet a nyereménysorsoláson.

Tekintse meg az ajánlat fő részvételi feltételeit az alábbiakban.

A tétkövetelmények teljesítésére és az ingyen pörgetések felhasználására jogosult nyerőgépeket a bet365 Játékok ajánlatának oldalán tekintheti meg.

A díjak listáját megtekintheti az alábbi táblázatban. Maximum 250 sorsjegyet szerezhet és egy díjat nyerhet a sorsoláson.

100.000 ingyen pörgetés bonanza: nyereményalap lebontás

Díjak számaDíj
30 250 ingyen pörgetés
50 200 ingyen pörgetés
220 100 ingyen pörgetés
500 50 ingyen pörgetés
900 25 ingyen pörgetés
1.300 10 ingyen pörgetés
Összesen: 3.000 100.000 ingyen pörgetés


Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Az akció 2023. november 13-án 00:00-tól (GMT) november 19-én 23:59-ig (GMT) tart.
 2. Jelentkezzen és szerezzen egy sorsjegyet a következő feljogosító nyerőgépeken megtett minden 3.000 Ft tétért: Area Link Phoenix, Blazing Bison Gold Blitz, Fire and Roses Joker, Fishing Floats of Cash, Fishin' Pots of Gold, Gallo Gold Bruno's Megaways, Gold Blitz and Gold Rush Express.
 3. Maximum 250 jegyet szerezhet a promóciós időszak alatt.
 4. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét is, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Sorsolás

 1. Maximum egy ingyen pörgetés díjat nyerhet. Az olyan nyereményeket, amelyeket nem nyernek meg a díjsorsoláson, szétosztjuk a jogosult játékosok között. Az elérhető díjak listájához tekintse meg a fenti nyereményalap táblázatot.

Ingyen pörgetések

 1. Az ingyen pörgetéseket a sorsolást követő 72 órán belül írjuk jóvá. A jóváírást követően hét nap áll rendelkezésére az ingyen pörgetései elfogadására. Az ingyen pörgetések elfogadásához nyissa meg bármelyik jogosult játékot, például a Gold Blitz nyerőgépet, majd fogadja el a díját a felugró üzeneten keresztül. Az elfogadást követően hét napja van az ingyen pörgetései felhasználására. Az ez idő alatt fel nem használt ingyen pörgetéseket eltávolítjuk.
 2. Az ingyen pörgetéseket csak a következő jogosult nyerőgépeken lehet felhasználni: Area Link Phoenix, Blazing Bison Gold Blitz, Fire and Roses Joker, Fishing Floats of Cash, Fishin' Pots of Gold, Gallo Gold Bruno's Megaways, Gold Blitz és Gold Rush Express.
 3. Az egyes ingyen pörgetések értéke 30 Ft-tól 75 Ft-ig terjedhet, játéktól függően.
 4. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény, és az azokból származó nyereményeket a játékos a saját belátása szerint veheti ki.

Általános információ

 1. Ezen feltételek az Általános szerződési feltételeinkkel együtt értendőek.
 2. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz, illetve elképzelhető, hogy a kiemelt feljogosító játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.
 3. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg. A bet365 pénznemszorzót megtekintheti itt.
 4. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 5. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 6. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 7. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 8. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, valamint az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, továbbá fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi, szabályozási vagy technikai okokból.
 9. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.
 10. Ez az ajánlat nem érhető el a következő országokban élő ügyfelek számára: Svájc, Közép-afrikai Köztársaság, Francia Polinézia és Mauritius.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 143 alkalommal