Unibet kaszinó - 60 ingyen pörgetés + 60,000 Ft bónusz

Az új játékosok 60 ingyenes pörgetésben részesülhetnek a Temple Tumble nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Temple Tumble - Kiemelt 3

bet365 Élő Kaszinó: Pénteki Fogadjon és nyerjen arany zsetonokat

2023 febr 3

Szerezzen arany zsetonokat a bet365 All Bets Blackjack asztalon játszva.

bet365 Pénteki Fogadjon és nyerjen arany zsetonoka

Így működik:

  1. Tegyen meg 30.000 Ft készpénzes tétet a bet365 All Bets Blackjack asztalon, hogy 1.500 Ft értékű arany zsetonhoz jusson.
  2. Tegyen meg további 60.000 Ft tétet, hogy egy 3.000 Ft értékű arany zsetont kapjon.
  3. Használja fel arany zsetonját a bet365 All Bets Blackjack asztalon.

A promóciós időszakok péntekenként 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak 2023. február 3-tól március 31-ig.

Jogosult játék: bet365 All Bets Blackjack

Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. A promóciós időszakok péntekenként 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak 2023. február 3-tól március 31-ig.
  2. Meg kell játszania 30.000 Ft készpénzt a bet365 All Bets Blackjack asztalon a promóciós időszak alatt, hogy jogosult legyen erre az akcióra. Ezt követően egy felugró üzenet két lehetőséget kínál fel: Arany zsetonok elfogadása vagy Lejelentkezés. Ha az Arany zsetonok elfogadását választja, akkor 1.500 Ft értékű arany zsetonnal jutalmazzuk. Ha a Lejelentkezést választja, akkor azzal elutasítja az ajánlatot és nem kap arany zsetont.
  3. Egy 3.000 Ft értékű újabb arany zsetont szerezhet, ha további fogadásokat tesz 60.000 Ft értékben. Minden további arany zseton Arany zseton ikonként jelenik meg a bet365 All Bets Blackjack asztalon belül, amint elérte a fogadási mérföldkövet.
  4. A bet365 All Bets Blackjack az egyetlen Élő Kaszinó játék, amely jogosult a fogadási követelmények teljesítésére és az arany zsetonok felhasználására. Csak a Kaszinóból és az Élő Kaszinóból elérhető bet365 All Bets Blackjack asztalon megtett készpénzes tétek számítanak bele ebbe az akcióba. A Sport oldalról, Játékok oldalról vagy a Póker szoftverből elindított bet365 All Bets Blackjack asztalon megtett tétek nem számítanak.
  5. Amennyiben aktív bónusza van, a fogadási követelményt teljesítenie kell, mielőtt bármilyen tét beleszámítana a következő szint fogadási mérföldkövébe.
  6. Maximum 4.500 Ft értékben szerezhet arany zsetonokat egy promóciós időszakban. Ez úgy érhető el ha megjátszik összesen 90.000 Ft tétet a bet365 All Bets Blackjack asztalon.
  7. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

  1. Jóváírást követően három napja van az arany zsetonok felhasználására. A felhasználatlan arany zsetonokat három nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt.
  2. Abban az esetben, ha a díja nem íródott jóvá automatikusan, a jóváírás akár 48 órát is igénybe vehet a promóciós időszak végétől számítva.
  3. Az arany zsetonok egy egységként játszhatóak meg és nem oszthatóak szét kisebb összegekre. Játékkörönként maximum 20 arany zsetont használhat. Az arany zseton egy ingyen fogadás, és bármely abból származó nyeremény esetén a nyereséget kapja vissza a játékos, az arany zseton értékét nem. Az arany zsetonokból származó nyereményekre nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény.
  4. Nem garantáljuk, hogy minden asztal elérhető lesz mindenkor, minden platformon vagy webes böngészőben a promóciós időszak során.

Általános információ

  1. Az arany zsetonok kiszámolásához használt pénznemszorzót megtalálja itt.
  2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  3. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  4. A bet365 bármilyen arany zsetont eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  5. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  6. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  7. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 251 alkalommal