32Red - Szerezz heti 20 ingyen pörgetést

Játssz egy tetszőleges nyerőgépen és vágj zsebre minden héten 20 ingyen pörgetést.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

32Red - Legyen piros a heted - 2024.04

bet365 Élő Kaszinó: Igaz vagy hamis futball kvíz

2022 nov 20

Játsszon ingyen és nyerjen részesedést a több mint 85.000$-ból.

bet365 Igaz vagy hamis futball kvíz 002

Így működik:

  1. Nyissa meg az Élő Kaszinó lobbit az Élő kvíz szobába való belépéshez.
  2. A labdarúgás témájú forduló 18:00-kor (GMT), az általános ismereti forduló pedig 22:00-kor (GMT) kezdődik minden nap.
  3. Válassza ki, hogy igaz vagy hamis, és szerezzen 100 pontot minden egyes helyes válaszért.
  4. Minden játékos, aki legalább 700 pontot szerez a lehetséges 1.000 pontból a forduló végén, egyenlő részesedést kap az 1.500$ készpénzből.

A kérdésekre csak igaz vagy hamis választ lehet adni és egy 15 másodperces időkorláton belül kell válaszolni. Csak a végső válasza kerül elfogadásra.


Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. Az Élő kvíz fordulók minden nap 18:00-kor (GMT) és 22:00-kor (GMT) kerülnek megrendezésre november 20-tól december 18-ig.
  2. Az Élő kvíz fordulókra való belépés ingyenes és az Élő kvíz szobába az Élő Kaszinó lobbiján keresztül léphet be. Az Élő kvíz szoba folyamatosan nyitva lesz és bármikor csatlakozhat az Élő kvíz forduló során.
  3. A 18:00-kor (GMT) kezdődő Élő kvíz forduló labdarúgás témájú, a 22:00-kor (GMT) kezdődő Élő kvíz forduló általános ismereti témájú lesz.
  4. Az Élő kvíz fordulókat egy élő műsorvezető vezeti. A fordulók kérdések/állítások sorozatából állnak, amelyek mindegyike két válaszlehetőséget tartalmaz: igaz vagy hamis. Miután a kijelölt idő eltelt, a kiválasztott feleletet elfogadjuk. A kérdések és a kérdések sorrendje az egyes fordulóknál minden játékos számára pontosan ugyanaz.
  5. A játékosok 100 pontot kapnak minden egyes helyes válaszért. Ha a kérdésre nem helyesen válaszol vagy nem válaszol a 15 másodperces időkorláton bleül, akkor nem kap pontot annál a kérdésnél. Minden játékos, aki legalább 700 pontot szerez az Élő kvíz forduló végén, egyenlő részesedést kap az 1.500$ készpénzből.
  6. A napi nyereményalap összesen 3.000$, az egyes Élő kvíz fordulók nyereményalapja 1.500$, az elérhető teljes összeg az egész promócióban 87.000$.
  7. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét is, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

  1. A díjak pénzdíjak, és azokat automatikusan jóváírjuk.
  2. Abban az esetben, ha a díja nem íródott jóvá automatikusan, lehetséges, hogy a jóváírás 72 órát is igénybe vesz a vonatkozó Élő kvízforduló végétől számítva.
  3. Amennyiben bármilyen oknál fogva kilép a játékból még azelőtt, hogy el tudná fogadni vagy el tudná utasítani a pénzdíjat, a feljogosító játékkörtől számítva hét nap áll a rendelkezésére, hogy bejelentkezzen, megnyisson egy játékot és elfogadja a pénzdíjat.
  4. Minden díj amerikai dollárban (USD) fog megjelenni. A nyertes játékosok nyereményrészesedése a számlájuk szerinti pénznemben kerül kifizetésre a kifizetés napján alkalmazott árfolyamon. A bet365 nem vállla felelősséget az átváltási és konverziós árfolyamokért.
  5. Ha egyik játékos sem szerez 700 vagy több pontot az első Élő kvíz fordulóban, akkor a nyereményalap átkerül a második Élő kvíz fordulóba, és így tovább. Ha az utolsó Élő kvíz fordulóban nincs nyertes, akkor a nyereményalapot már nem viszik tovább.

Általános információ

  1. Ez egy kereskedelmi promóció, amely a részt vevő weboldalak minden tagja számára elérhető több területen. Minden nyereményalapot egyenlő arányban osztunk fel az összes olyan résztvevő között, aki 700 vagy több pontot szerez, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.
  2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  3. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  4. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  5. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  6. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  7. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 195 alkalommal