Bet365 kaszinó - Soccer Spinner

Tippelje meg a helyes eredményt és játsszon ingyen pörgetésekért.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

bet365 Soccer Spinner 2022.10 - 1

bet365 Élő Kaszinó: Cheltenham Festival Mystery bónusz

2023 márc 9

Szálljon versenybe és nyerjen részesedést 5.000$-ból minden nap.

bet365 Cheltenham Festival Mystery bónusz 2023 - 0

Így működik:

 1. A bónuszkör 10 alkalommal aktiválódik minden promóciós időszak alatt a Jet Set Racing Roulette játék során.
 2. Ha egy bónuszkör aktiválódik, több fogadási hely jelenik meg véletlenszerűen, miután elhelyezte tétjét a körre.
 3. Mindenki, aki legalább 1$ tétet rakott bármelyik kiemelt fogadási helyre, egyenlő részesedést nyer 500$ készpénzből.

Egy bónusz szimbólum fog megjelenni a képernyőn, amely jelzi a bónuszkör aktiválódását. A pénzdíjakat a játékkör végén adódnak írják jóvá. Ha jogosult egy pénzdíjra, egy felugró üzenet jelenik meg. Kattintson az elfogadásra, hogy a pénzdíját jóváírhassák számláján.

Jogosult játék a tétkövetelmény teljesítéséhez: Jet Set Racing Roulette

Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. A 10 promóciós időszak minden nap 16:00-tól (GMT) 02:00-ig (GMT) tart 2023. március 9-től 18-ig.
 2. A promóció kizárólag a Jet Set Racing Roulette játékra vonatkozik, amely az Élő Kaszinó lobbiban lesz elérhető.
 3. A bónuszkörök véletlenszerűen aktiválódnak 10 alkalommal az egyes promóciós időszakokban. A nyereményalap bónuszkörönként 500$, a teljes nyeremény pedig 5.000$ egy promóciós időszakban. A bónuszkörökre nem vonatkozik előre meghatározott ütemterv.
 4. Ha egy bónuszkör aktiválódik, több fogadási hely jelenik meg a képernyőn. Csak ezekre a helyekre feltett tétek lesznek jogosultak a bónuszkör pénzdíjaira.
 5. Egy 500$ értékű készpénzes nyereményalapot osztunk szét egyenlően minden egyes bónuszkörben minden olyan játékos között, akik 1$ vagy nagyobb összértékben straight-up (egy szám) fogadást tettek a képernyőn megjelent fogadási helyekre.
 6. Csak az Élő Kaszinó, Kaszinó és Sport terméken elérhető Jet Set Racing Roulette játékon megtett tétek számítanak bele fogadási követelményekbe. A Játékok oldalról vagy a Póker szoftverből elindított Jet Set Racing Roulette játékon megtett tétek nem számítanak.
 7. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét is, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

 1. Ha jogosult egy pénzdíjra, egy felugró üzenet jelenik meg. Kattintson az elfogadásra, hogy a pénzdíjat azonnal jóváírjuk a számláján. Ha a díja nem íródott jóvá automatikusan, lehetséges, hogy a jóváírás 72 órát is igénybe vesz a vonatkozó promóciós időszak végétől számítva.
 2. Amennyiben bármilyen oknál fogva kilép a játékból még azelőtt, hogy el tudná fogadni vagy el tudná utasítani a pénzdíjat, a feljogosító játékkörtől számítva hét nap áll a rendelkezésére, hogy bejelentkezzen, megnyisson egy játékot és elfogadja a pénzdíjat.
 3. Nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy egy játékos hány alkalommal nyerhet pénzdíjat a bónuszkörök során a promóciós időszak alatt.
 4. A pénzdíjára nem vonatkozik fogadási követelmény, és tetszés szerint kivehető.

Általános információ

 1. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
 2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 3. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 4. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 5. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, valamint az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, továbbá fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 6. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 31 alkalommal