Unibet kaszinó - 60 ingyen pörgetés + 60,000 Ft bónusz

Az új játékosok 60 ingyenes pörgetésben részesülhetnek a Temple Tumble nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Temple Tumble - Kiemelt 3

bet365 Élő Kaszinó: 10.000 ingyen pörgetés Élő Kaszinó sorsolás

2023 febr 13

Szerezzen jegyeket a sorsolásra, ahol a fődíj 500 ingyen pörgetés.

bet365 - Ingyen pörgetés sorsolás 2023.02.14

Így működik:

  1. Jelentkezzen és játsszon a következőn: Live Everybody’s Jackpot.
  2. Szerezzen egy sorsjegyet minden 1.500 Ft tétért.
  3. Akár 500 ingyen pörgetést nyerhet a Live Everybody’s Jackpot játékra.

A tétekre és az ingyen pörgetések felhasználására jogosult játék: Live Everybody’s Jackpot.

A nyereménysorsolást 2023. február 21-én tartják. A díjakat az alábbi táblázatban részletezzük.

Nyereménysorsolás táblázat

Ingyen pörgetés díjak száma Ingyen pörgetések száma
1 500
2 250
3 150
12 100
30 75
102 50
Összesen: 150 díj Összesen: 10.000 ingyen pörgetés


Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. Az akció 2023. február 14-én 00:00-tól (GMT) február 20-án 23:59-ig (GMT) tart.
  2. Jelentkeznie kell ahhoz, hogy részt vehessen a sorsoláson. Minimum 1.500 Ft készpénzes tétet kell megtennie a Live Everybody's Jackpot játékon, hogy egy jegyet szerezzen a nyereménysorsolásra. Kizárólag a Kaszinóban és az Élő Kaszinóban megtett tétek számítanak bele a teljesítésbe, az összes egyéb tét - beleértve a Sport, Játékok, Bingó vagy a Póker kliensen keresztül indított Live Everybody's Jackpot játékon megtett tétet - nem számít bele a teljesítésbe. Ezt követően egy plusz jegyet kap a Live Everybody's Jackpot játékon megtett minden további 1.500 Ft készpénzes tétért, maximum 500 jegyig.
  3. Amennyiben a promóciós időszak utolsó napján 23:59 (GMT) előtt jelentkezik, akkor a promóciós időszak alatti összes játék jogosultnak számít.
  4. A nyereménysorsolást 2023. február 21-én tartjuk. Maximum 500 sorsjegyet szerezhet és egy ingyen pörgetés díjat nyerhet. Az olyan nyereményeket, amelyeket nem nyernek meg a díjsorsoláson, szétosztjuk a jogosult játékosok között. Az elérhető díjak listájához tekintse meg a fenti nyereményalap táblázatot.
  5. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Ingyen pörgetések

  1. Az ingyen pörgetéseket a sorsolást követő 48 órán belül írjuk jóvá. A jóváírást követően hét nap áll rendelkezésére az ingyen pörgetései elfogadására. A díja elfogadásához be kell jelentkeznie az Élő Kaszinó számlájába, meg kell nyitnia egy játékot és rá kell kattintania az Elfogadásra. Az elfogadást követően hét napja van az ingyen pörgetései felhasználására. A megadott dátumig fel nem használt ingyen pörgetéseket eltávolítjuk a szerzett nyereményekkel együtt.
  2. Az ingyen pörgetéseket csak a Live Everybody's Jackpot játékon használhatja fel és a pörgetések értéke 30 Ft ingyen pörgetésenként.
  3. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény, és az azokból származó nyereményeket a játékos a saját belátása szerint veheti ki.

Általános információ

  1. A díjak/bónuszok vagy tétek kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
  2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  3. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  4. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  5. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  6. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, valamint az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, továbbá fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  7. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 245 alkalommal