Unibet kaszinó - 60 ingyen pörgetés + 60,000 Ft bónusz

Az új játékosok 60 ingyenes pörgetésben részesülhetnek a Temple Tumble nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Temple Tumble - Kiemelt 3

7.600.000 eurós Unibet jackpotot nyertek!

2012 márc 6

Elképedtség és kábulat. Ezt érezte L. egy 40 éves hölgy Svédországból, miután megnyerte 7.600.000 eurós jackpotot az Unibet egyik nyerőgépén a Hall of Gods-on. "Hihetetlen, kicsit kába vagyok a pillanatban, annyira fantasztikus! Még percekig bámultam az egyenlegem a képernyőn, mivel még mindig nem tudtam elhinni, hogy ez tényleg igaz! "

 Ez a valaha volt a legnagyobb nyeremény az Unibet történetében, és L. az ötödik játékos, aki csatlakozik az exkluzív "milliomos klubba" 2009 óta. A korábbi legnagyobb győzelem  4.300.000 €  volt a Mega Fortune-on, valamint 1.600.000€ és € 1.200.000 € az Arabian Nights-on, és 1.200.000 € a Mega Moolah játékon.

"Sokszor olvastam az újságokban, az emberek nagy nyereményeiről, és mindig azon tűnődtem, vajon mi lenne, ha ez történne velem is ... ez egy álom, és nekem megadatott, hogy most megélhetem! Féltem, hogy ha rákattintok a képernyőre a nyeremény eltűnik, hogy csak képzeltem az egészet, de nem, ez a valóság! "

Mit fog csinálni pénzzel?: "A nyereményből ki fogom fizetni a házam és a hiteleim, majd utána elviszem az egész családom valahova messze, talán Thaiföldre. Veszek egy új autót is! De nem adom fel az eddigi életem, mert boldog vagyok, folytatom a munkám is! "

Henrik Tjarnstrom, Unibet vezérigazgatója elmondta: "Ismét megmutattuk, hogy a jackpotok valósak és nagyon örülünk, hogy egy újabb Unibet ügyfél lett milliomos"


Írta: Unibet

Megtekintve 1389 alkalommal