Betfair kaszinó - Szerezz 100 ingyenes pörgetést

Játssz a Betfairnél 20€ értékben és 100 ingyenes pörgetés kerülhet számládra. (Új játékos bónusz)

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Ingyenes pörgetések 007

50.000 ingyen pörgetés expedíció

2020 febr 24

Kezdje el az expedíciót és szerezzen jogosultságot a négy fantasztikus nyereménysorsolás egyikére! 50.000 ingyen pörgetés vár gazdára, amelyek válogatott nyerőgépeken használhatóak fel. Játsszon 2020. február 24-én 00:00-tól (angol idő) február 27-én 23:59-ig (angol idő).

Bet365 50.000 ingyenes pörgetés 1

Így működik:

 1. Jelentkezzen és tegyen meg legalább 7.500 Ft tétet jogosult nyerőgépeken a feljogosító időszak alatt.
 2. A feltett tét összegétől függően kerül be a négy nyereménysorsolás egyikébe.
 3. 50 és 80 közötti ingyen pörgetést nyerhet.

Jogosult játékok

Kérjük, tekintse meg az alábbi táblázatot a fogadási értékhatárokért és szintekért:

Szintek

Fogadási értékhatárSzintek
7.500 Ft és 59.999 Ft közötti tét 1. szint
60.000 Ft és 149.999 Ft közötti tét 2. szint
150.000 Ft és 299.999 Ft közötti tét 3. szint
300.000 Ft vagy afeletti tét 4. szint

A sorsoláson 50.000 ingyen pörgetés érhető el, amely a következő módon oszlik szét:

Sorsolások

SzintNyertesek számaDíj
1. szint 500 50 ingyen pörgetés
2. szint 330 60 ingyen pörgetés
3. szint 40 70 ingyen pörgetés
4.szint 30 80 ingyen pörgetés


Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Az akció 2020. február 24-én 00:00-tól (angol idő) február 27-én 23:59-ig (angol idő) tart.
 2. Jelentkezzen a részvételhez, és tegyen meg legalább 7.500 Ft készpénzt a jogosult játékokon a jogosultság megszerzéséhez és a nyereménysorsoláson való részvételhez. A különböző szintek eléréséhez szükséges fogadási követelményeket a Szintek táblázatban részletezzük.
 3. Csak a következő játékokon megtett tétek számítanak bele a teljesítményébe: 8 Immortals, 8 Immortals: Fight for the Dragon Girl, 8 Immortals: Trials of Li Tieguai, Fortune Gateway, Planet Pachinko és Solar Flash.
 4. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Díjak

A nyereménysorsolásokon nyert ingyen pörgetéseket a következő játékokon lehet felhasználni, az elért szintjének megfelelően:

1. szint: Northern Nights és Solar Flash

2. szint: Scorpion Creek és Battle for Crater Lake

3. szint: Rough Fleet Gang és Ferocious Dawn

4. szint: Imperial Guardian és Chamber of Alchemy

Általános információ

 1. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz, továbbá elképzelhető, hogy bizonyos játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.
 2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 3. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
 4. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 5. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 6. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 7. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 8. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 44 alkalommal