Unibet kaszinó - Nyerj 1000 ingyenes pörgetést

Játssz bármelyik bingójátékkal, hogy 4000 ingyenes pörgetésből vehesd ki részed hetente.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Unibet Bingó ingyenes pörgetések

500.000 ingyen pörgetés szenzáció

2019 máj 6

Szerezzen jegyeket fantasztikus napi sorsolásainkra!

2019. május 6-10.

Játsszon kaszinó nyerőgépekkel a napi feljogosító időszakokban, hogy sorsjegyeket szerezhessen. Öt nyereménysorsolással várjuk ügyfeleinket, szóval ne hagyja ki ezt a lehetőség, és nyerjen a több mint 20.000 díjból! Összesen 500.000 ingyen pörgetést osztunk ki!

Bet365 50 ezer ingyen pörgetés n

Így működik:

 1. Jelentkezzen és játsszon bármely Kaszinó nyerőgéppel, mint például Age of the Gods.
 2. Szerezzen egy sorsjegyet az egyes napi sorsolásokra minden feltett 3.000 Ft után.
 3. Akár 200 ingyen pörgetés is nyerhető sorsolásonként!

Regisztráció

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org


Csak egyszer kell jelentkeznie és a megszerezhető jegyek száma korlátlan, de játszania kell a vonatkozó feljogosító időszakokban, hogy részt vehessen az ahhoz tartozó sorsoláson.

Az egyes feljogosító időszakokkal és a megszerezhető bónuszokkal kapcsolatos információkat az alábbi táblázatokban találja meg.

Bet365 50 ezer ingyen pörgetés 1-2

Bet365 50 ezer ingyen pörgetés 3-4

Bet365 50 ezer ingyen pörgetés 5

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Az akció 2019. május 6-án 00:00-tól (GMT) május 10-én 23:59-ig (GMT) tart. Az akció öt feljogosító időszakot tartalmaz, amelyek 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) futnak 2019. május 6-án, 7-én, 8-én, 9-én és 10-én.
 2. Jelentkeznie kell ahhoz, hogy részt vehessen a sorsolásokon. A feljogosító időszakokban végrehajtott összes feljogosító tét bekerül a vonatkozó sorsolásba. Az akció során csak egyszer kell jelentkeznie.
 3. Az egyes feljogosító időszakok során egy jegyet szerezhet a vonatkozó sorsolásra minden 3.000 Ft után, amelyet Kaszinó nyerőgépeken költ el. Az egyes feljogosító időszakokban nyert sorsjegyek csak az adott sorsolásra vonatkoznak és nem lehet azokat a későbbi sorsolásokon felhasználni. A megszerezhető sorsjegyek száma korlátlan, de sorsolásonként csak egy díjat szerezhet.
 4. Egy feljogosító időszakban az összesen 3.000 Ft tétet bármely Kaszinó nyerőgépen megjátszhatja egyszerre vagy akár több részletben is. Például: ha összesen 1.500 Ft tétet tett fel a Legacy of the Wild játékon és összesen 1.500 Ft tétet az Age of the Gods játékon, akkor egy jegyet szerez a sorsolásra.
 5. Jegyeket minden megjátszott 3.000 Ft vagy annak megfelelő valuta után szerezhet, melynek kiszámításhoz a promóció ideje alatt érvényes bet365 pénznem átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.

Igénylés

 1. A nyereménysorsolások a feljogosító időszakok végét követő 48 órán belül kerülnek megrendezésre és a nyereményeket is ez időn belül írjuk jóvá a nyerteseknek. A díjakat ingyen pörgetésként írjuk jóvá és hét nap áll a rendelkezésére az elfogadásukhoz.
 2. Az ingyen pörgetései elfogadásához be kell jelentkeznie a Kaszinó számlájába, meg kell nyitnia egy játékot és rá kell kattintania az Elfogadásra. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket az igénylést követő 30 nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt.
 3. Az ebben az akcióban nyert ingyen pörgetéseket kizárólag a következő nyerőgépeken játszhatja le: Age of the Gods, Age of the Gods: King Of Olympus, Frankie Dettori's Magic 7 Jackpot, Frankie Dettori: Sporting Legends, Anaconda Wild, Buckle up, Ways of the Phoenix és Galactic Streak.

Kifizetés

 1. Az Ingyen pörgetésekből származó nyereményekre nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény, és azokat a kivehető egyenlegén írjuk jóvá.

Általános információ

 1. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 3. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 4. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 5. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 6. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.
 7. A minimális kockázattal járó fogadások (amely alatt azt értjük, amikor a fogadásokat oly módon teszik meg bármely játékra, hogy azzal a fogadási lehetőségek lefedettsége túllépi az összes fogadási lehetőség 67%-át) nem számítanak bele az akcióba, beleértve a bónusz fogadási követelményét vagy a pontok gyűjtését is. Azok a játékosok, akik minimális kockázattal járó fogadási taktikákat használnak ahhoz, hogy teljesítsék a bónusz fogadási követelményeit, a bónuszaik és bármely nyereményük eltávolítását kockáztatják.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 130 alkalommal