32Red - Szerezz heti 20 ingyen pörgetést

Játssz egy tetszőleges nyerőgépen és vágj zsebre minden héten 20 ingyen pörgetést.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

32Red - Legyen piros a heted - 2024.04

20% visszafizetés 7.500 Ft-ig

2020 febr 4

Szerezzen 20% visszafizetést akár 7.500 Ft értékben a február minden keddjén tartó promóciós időszakban megtett készpénzes tétekből származó veszteségei alapján.

Bet365 20 száz. visszafiz. május001

Így működik:

  1. Jelentkezzen bármikor a feljogosító időszak alatt.
  2. Tegyen meg legalább 15.000 Ft készpénzt és játsszon legalább 10 pörgetést a vonatkozó kiemelt játékon.
  3. Szerezzen 20% visszafizetést 300 Ft-tól 7.500 Ft-ig a veszteségei alapján.

Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Feljogosító játékok:

Mahalo Hawaii Február 4-én 00:00-tól 23:59-ig (angol idő)
Cash Reef Február 11-én 00:00-tól 23:59-ig (angol idő)
Lost Tomb of Cleopatra Február 18-án 00:00-tól 23:59-ig (angol idő)
Festival Farm Február 25-én 00:00-tól 23:59-ig (angol idő)


Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. A feljogosító időszakok angol idő szerint 00:00-tól 23:59-ig futnak 2020. február 4-én, 11-én, 18-án és 25-én.
  2. Ahhoz, hogy jogosult legyen egy pénzjutalomra, jelentkeznie kell az akcióra, meg kell tennie legalább 15.000 Ft készpénzes tétet és le kell játszania minimum 10 pörgetést a vonatkozó feljogosító időszakhoz tartozó kiemelt játékon. Minden feljogosító időszakhoz különböző kiemelt játék tartozik; a részletekért, kérjük, tekintse meg a fenti Kiemelt játékok táblázatot. Az akcióra legkésőbb angol idő szerint 23:59-ig jelentkezhet az egyes feljogosító időszakokban. Miután jelentkezett az ajánlatra, az összes hátralévő feljogosító időszakra jogosult lesz.
  3. Amennyiben összességében negatívan áll a kiemelt játékon a vonatkozó feljogosító időszakban, a veszteségeit 20%-os arányban fizetjük vissza készpénzben, amely minimum 300 Ft és maximum 7.500 Ft lehet. A 300 Ft-nál alacsonyabb visszafizetés értékek nem lesznek jogosultak.
  4. Az ajánlat csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Visszafizetés - jutalmak

  1. A pénzjutalmakat a feljogosító időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá, és a jutalmát hét napon belül el kell fogadnia. Az el nem fogadott pénzjutalmakat hét nap után eltávolítjuk. Az elfogadáshoz lépjen be az Ügyfelek menübe, válassza ki az Akciók, majd az Elérhető ajánlatok részt és kattintson az Igénylés most gombra.
  2. Ön csak egy darab maximum 7.500 Ft értékű 20%-os visszafizetést igényelhet minden egyes feljogosító időszakban.

Általános információ

  1. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
  2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  3. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  4. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  5. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.
  6. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 759 alkalommal