Unibet kaszinó - Exkluzív - 30 ingyen pörgetés

Regisztrálj általunk az Unibet Kaszinóba, és ingyen pörgetésekben részesülsz a Troll Hunters nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek.

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Troll Hunters Slot

Soccer Spinner

2018 nov 26

Tippelje meg a helyes eredményt ingyen pörgetésekért!

2018. november 26-28.

Szakértőnek tartja magát? Élvezze a PSG v Liverpool mérkőzést a helyes eredmény megtippeléséért járó akár 30 ingyen pörgetéssel!

Bet365 - Soccer Spinner 001

Így vehet részt:

Nyerni fog ingyen pörgetéseket a Soccer Spinner akciónkkal?

Regisztráció

18+ Részvételi feltételek érvényesek. | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

 1. Az akció 2018. november 26-án 09:00-tól (GMT) november 28-án 20:00-ig (GMT) tart és kizárólag a PSG v Liverpool mérkőzésre érvényes.
 2. Ahhoz, hogy tippelhessen, legalább 3.000 Ft készpénzes tétet kell elhelyeznie Kaszinó nyerőgépeken 2018. november 28-án 19:00 (GMT) előtt. A PSG v Liverpool mérkőzés helyes eredményére vonatkozó tippeket csak a promóciós időszak alatt és 2018. november 28-án 20:00 (GMT) előtt lehet megtenni.
 3. A 2018. november 28-án 19:00 (GMT) után megtett tétek nem fognak beleszámítani a feljogosító fogadási követelményekbe.
 4. Csak egyszer tippelheti meg a kiemelt mérkőzés helyes eredményét. Csak ezen oldal tetején lehetséges a tippek megtétele. Be kell lépnie a Kaszinó számlájába, hogy tippelni tudjon. Amennyiben jóváhagyta a tippjét, azt már nem lehet módosítani.
 5. Az egyes eredmények megtippelésért járó ingyen pörgetések száma az oldal tetején látható. Ha helyesen tippel hazai győzelmet, az 20 ingyen pörgetést; ha helyesen tippel döntetlent, az 25 ingyen pörgetést; ha helyesen tippel vendég győzelmet, az 30 ingyen pörgetést jelent Önnek ennél a mérkőzésnél.
 6. Amennyiben a kiemelt mérkőzést bármely okból elhalasztják, abbahagyják vagy nem játsszák le teljesen az eredetileg kiírt dátumon, akkor a tippelést leadó játékosoknak 10 ingyen pörgetést írunk jóvá a Kaszinó számlájukon.
 7. Az ebben az akcióban nyert ingyen pörgetéseket a kiemelt mérkőzés végét követő 24 órán belül írjuk jóvá, és a pörgetéseket hét napon belül kell igényelni. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket az igénylést követő hét nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt.
 8. Az ebben az akcióban nyert ingyen pörgetéseket kizárólag a következő nyerőgépeken játszhatja le: Age of the Gods, Frankie Dettori's Magic 7 Jackpot, Frankie Dettori: Sporting Legends, Age of the Gods: Furious 4, Halloween Fortune, Age of the Gods: King Of Olympus és Zhao Cai Jin Bao.
 9. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik fogadási követelmény. Amint az ingyen pörgetéseket felhasználta, az azokon szerzett nyereményeket a játékos saját belátása szerint veheti ki vagy utalhatja át.
 10. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
 11. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 12. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 13. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 14. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 15. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 16. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 204 alkalommal