Unibet kaszinó - Ingyen pörgetések a Book of Dead nyerőgépre

Gyűjts a hétvégén soronkénti bingó pontokat és nyerj ingyen pörgetéseket a Book of Dead nyerőgépre.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Book of Dead

bet365 Kaszinó: Soccer Spinner

2020 júl 2

Tippelje meg a helyes eredményt és játsszon ingyen pörgetésekért.

Szurkoljon és nyerjen ingyen pörgetéseket.

Soccer Spinner M City - Liverpool

Mérkőzés Promóciós időszak Hazai Döntetlen Vendég
Man City v Liverpool

Kezdési idő: 2020.07.01. 09:00 (GMT)

Befejezési idő: 2020.07.02. 19:15 (GMT)

30 ingyen pörgetés 25 ingyen pörgetés 20 ingyen pörgetés
Tottenham v Arsenal

Kezdési idő: 2020.07.10. 15:30 (GMT)

Befejezési idő: 2020.07.12. 15:30 (GMT)

20 ingyen pörgetés 30 ingyen pörgetés 25 ingyen pörgetés

 

Így működik:

 1. Tippelje meg a kiemelt mérkőzés eredményét az oldal felső részén.
 2. Játsszon meg 7.500 Ft készpénzt Kaszinó nyerőgépeken a vonatkozó promóciós időszakban.
 3. Jelentkezzen be bármelyik Kaszinó játékba, hogy elfogadja az ingyen pörgetéseit, ha helyesen tippelte meg az eredményt.

Nyerni fog ingyen pörgetéseket a Soccer Spinner akcióval?

Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. A promóciós időszakok a következő időpontokban futnak:
  2020. július 1-jén 09:00-tól (GMT) július 2-án 19:15-ig (GMT).
  2020. július 10-én 15:30-tól (GMT) július 12-én 15:30-ig (GMT).
 2. Az egyes mérkőzések eredményére vonatkozó tippeket csak a vonatkozó promóciós időszak alatt és legalább 30 perccel az adott promóciós időszak vége előtt lehet megtenni. Ahhoz, hogy a tippje jogosult legyen, 7.500 Ft készpénzt kell feltennie Kaszinó nyerőgépeken a kiemelt mérkőzéshez tartozó promóciós időszak vége előtt.
 3. Az adott promóciós időszak után megtett tétek nem fognak beleszámítani a vonatkozó mérkőzés feljogosító fogadási követelményébe.
 4. Az egyik promóciós időszakban megjátszott tétek nem számítanak bele bármely következő promóciós időszakba.
 5. Csak egyszer tippelheti meg az egyes kiemelt mérkőzések helyes eredményét. Csak ennek az oldalnak a felső részén lehet megtenni a tippeket. Be kell lépnie a Kaszinó számlájába, hogy tippelni tudjon. Amennyiben jóváhagyta a tippjét, azt már nem lehet módosítani.
 6. A tippek a 90 perces játékidő utáni végeredményre vonatkoznak. Ebbe beleszámít a sérülések vagy cserék miatti pár perces hosszabbítás is, azonban a játékidő utáni hosszabbítás és a büntetőpárbajnál jóváírt idő már nem.
 7. Az egyes eredmények megtippelésért járó ingyen pörgetések száma a fenti táblázatban látható.
 8. Amennyiben a kiemelt mérkőzést bármely okból elhalasztják, abbahagyják vagy nem játsszák le teljesen az eredetileg kiírt dátumon, akkor a feljogosító feltételeket teljesítő játékosoknak 10 ingyen pörgetést írunk jóvá a Kaszinó számlájukon.
 9. Ez az ajánlat csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Igénylés

 1. Az ingyen pörgetéseket a fenti táblázatnak megfelelően lehet megnyerni és azokat a kiemelt mérkőzés végét követő 48 órán belül írjuk jóvá. Az ingyen pörgetéseket hét napon belül kell igényelni. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket az igénylést követő 30 nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt.
 2. Az akció során szerzett ingyen pörgetéseket csak a következő nyerőgépeken lehet felhasználni: Kingdoms Rise: Forbidden Forest, Kingdoms Rise: Sands of Fury, Kingdoms Rise: Guardians of the Abyss, Age of the Gods, Age of the Gods: Apollo Power, Age of the Gods: Furious 4, Age of the Gods: King of Olympus, Frankie Dettori's Magic Seven Jackpot, Frankie Dettori: Sporting Legends, Halloween Fortune, Age of the Gods: Epic Troy és Zhao Cai Jin Bao.
 3. Az ingyen pörgetései elfogadásához be kell jelentkeznie a Kaszinó számlájába, meg kell nyitnia egy játékot és rá kell kattintania az Elfogadásra.
 4. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz a promóciós időszakban. A kiválasztott jogosult játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.

Kifizetés

 1. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik fogadási követelmény. Amint az ingyen pörgetéseket felhasználta, az azokon szerzett nyereményeket a játékos saját belátása szerint veheti ki vagy utalhatja át.

Általános információ

 1. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
 2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 3. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 4. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 5. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 6. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 7. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 1394 alkalommal