William Hill Kaszinó - Napi 10 ingyenes pörgetés a Big Bear játékon

Játssz minimum 20€ értékben a Big Bear  nyerőgépen és 10 ingyenes pörgetésben részesülhetsz.

18+ Részvételi feltételek érvényesek.

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Big Bear

Soccer Spinner

2019 jún 6

Tippelje meg a helyes eredményeket ingyen pörgetésekért!

Június 5-6.

Szakértőnek tartja magát? Szurkoljon remek mérkőzéseken, és tippelje meg a helyes eredményt, hogy akár 30 ingyen pörgetéshez jusson minden egyes alkalommal. 

Kiemelt mérkőzések:

Mérkőzés Promóciós időszak Hazai Döntetlen Vendég
Portugália v Svájc 2019.06.05. 09:00 (GMT) - 18:45 (GMT) 20 ingyen pörgetés 25 ingyen pörgetés 30 ingyen pörgetés
Hollandia v Anglia 2019.06.06. 09:00 (GMT) - 18:45 (GMT) 30 ingyen pörgetés 25 ingyen pörgetés 20 ingyen pörgetés

 

Így működik:

 1. Tippelje meg a kiemelt mérkőzés helyes eredményét az oldal felső részén.
 2. Az egyes mérkőzések feljogosító időszakában játsszon meg legalább 3.000 Ft készpénzt bármely nyerőgépen a Kaszinóban.
 3. Jelentkezzen be bármelyik Kaszinó játékba, hogy elfogadja az ingyen pörgetéseit, ha helyesen tippelte meg az eredményt.

Nyerni fog ingyen pörgetéseket a Soccer Spinner akcióval?

Regisztráció


18+ Részvételi feltételek érvényesek. | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. A promóciós időszakok június 5-én és 6-án 09:00-tól (GMT) 18:45-ig (GMT) tartanak.
 2. Az egyes mérkőzések eredményére vonatkozó tippeket csak az adott promóciós időszak alatt és 18:15 (GMT) előtt lehet megtenni. Ahhoz, hogy a tippje jogosulttá váljon, legalább 3.000 Ft készpénzes tétet kell megtennie Kaszinó nyerőgépeken 18:45 (GMT) előtt.
 3. Az adott promóciós időszakban a 18:45 (GMT) után megtett tétek nem fognak beleszámítani a vonatkozó mérkőzés feljogosító fogadási követelményébe.
 4. Az egyik promóciós időszakban megjátszott tétek nem számítanak bele bármely következő promóciós időszakba.
 5. Csak egyszer tippelheti meg az egyes kiemelt mérkőzések helyes eredményét. Csak ezen oldal tetején lehetséges a tippek megtétele. Be kell lépnie a Kaszinó számlájába, hogy tippelni tudjon. Amennyiben jóváhagyta a tippjét, azt már nem lehet módosítani.
 6. A tippek a 90 perces játékidő utáni végeredményre vonatkoznak. Ebbe beleszámít a sérülések vagy cserék miatti pár perces hosszabbítás is, azonban a játékidő utáni hosszabbítás vagy a büntetőpárbaj már nem.
 7. Az egyes eredmények megtippelésért járó ingyen pörgetések száma a fenti táblázatban látható.
 8. Amennyiben a kiemelt mérkőzést bármely okból elhalasztják, abbahagyják vagy nem játsszák le teljesen az eredetileg kiírt dátumon, akkor a tippelést leadó játékosoknak 10 ingyen pörgetést írunk jóvá a Kaszinó számlájukon.

Igénylés

 1. Az ingyen pörgetéseket a fenti táblázatnak megfelelően lehet megnyerni és azokat a kiemelt mérkőzés végét követő 24 órán belül írjuk jóvá. Az ingyen pörgetéseket hét napon belül kell igényelni. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket az igénylést követő 30 nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt.
 2. Az ebben az akcióban nyert ingyen pörgetéseket kizárólag a következő nyerőgépeken játszhatja le: Age of the Gods, Frankie Dettori's Magic 7 Jackpot, Frankie Dettori: Sporting Legends, Age of the Gods: Furious 4, Halloween Fortune, Age of the Gods: King Of Olympus és Zhao Cai Jin Bao.
 3. Az ingyen pörgetései elfogadásához be kell jelentkeznie a Kaszinó számlájába, meg kell nyitnia egy játékot és rá kell kattintania az Elfogadásra.

Kifizetés

 1. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik fogadási követelmény. Amint az ingyen pörgetéseket felhasználta, az azokon szerzett nyereményeket a játékos saját belátása szerint veheti ki vagy utalhatja át.

Általános információ

 1. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
 2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 3. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 4. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 5. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 6. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 7. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 675 alkalommal