Unibet kaszinó - Exkluzív - 30 ingyen pörgetés

Regisztrálj általunk az Unibet Kaszinóba, és ingyen pörgetésekben részesülsz a Troll Hunters nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Troll Hunters Slot

Ingyen pörgetés növelő

2019 nov 7

Akár 50 ingyen pörgetéshez juthat.

November 7., 14., 21. és 28.

Játsszon válogatott Kaszinó nyerőgépeken és szerezzen öt ingyen pörgetést, ha feltesz 15.000 Ft készpénzt. Egy plusz ingyen pörgetést kap minden további 3.000 Ft tétért.

Bet365 Ingyen pörgetés növelő 3

Így működik:

 1. Jelentkezzen és játsszon a vonatkozó kiemelt Kaszinó nyerőgéppel 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) a Kiemelt játékok táblázatban szereplő napon.
 2. Szerezzen öt ingyen pörgetést, ha feltesz 15.000 Ft készpénzt.
 3. Egy plusz ingyen pörgetést kap a kiemelt Kaszinó játékon megtett minden további 3.000 Ft készpénzes tétért. Szerezzen akár 50 ingyen pörgetést.

Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Kiemelt játékok

Játék Dátum
Legacy of the Wild 2019.11.07.
Jekyll & Hyde 2019.11.14.
Panther Moon 2019.11.21.
Space Digger 2019.11.28.


Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. A promóciós időszakok 2019. november 7-én, 14-én, 21-én és 28-án 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak. Minden promóciós időszakhoz különböző kiemelt játék tartozik; a részletekért, kérjük, tekintse meg a fenti Kiemelt játékok táblázatot.
 2. Egyszer kell jelentkeznie, amelyet megtehet bármikor novemberben, és meg kell tennie legalább 15.000 Ft-ot készpénzben a vonatkozó kiemelt játékon, hogy öt ingyen pörgetéshez jusson. Ezt követően egy plusz ingyen pörgetést kap a kiemelt játékon megtett minden további 3.000 Ft készpénzes tétért. Maximum 50 ingyen pörgetéshez juthat.
 3. Amennyiben egy promóciós időszakban 23:59 (GMT) előtt jelentkezik, akkor az adott promóciós időszak alatti játék jogosultnak számít.
 4. Maximum 50 ingyen pörgetést szerezhet.
 5. Csak a meghatározott kiemelt játékokon megtett tétek számítanak bele a fogadási követelmény teljesítésébe, más nyerőgépek nem vesznek részt az akcióban.
 6. Az ajánlat kizárólag új és jogosult Kaszinó ügyfelek számára érhető el.

Igénylés

 1. Az ingyen pörgetéseket a vonatkozó promóciós időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá. Az ingyen pörgetéseket a jóváírást követő hét napon belül kell igényelnie. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket az igénylést követő 30 nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt.
 2. Az ingyen pörgetései elfogadásához be kell jelentkeznie a Kaszinó számlájába, meg kell nyitnia egy játékot és rá kell kattintania az Elfogadásra.
 3. Az ingyen pörgetéseket kizárólag a következő játékokon játszhatja le: Age of the Gods, Age of the Gods: God of Storms, Berry Berry Bonanza, Age of Egypt, Sacred Stones, Frankie Dettori's Magic 7 Jackpot és AP McCoy: Sporting Legends.
 4. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény, és az azokból származó nyereményeket a saját belátása szerint utalhatja át vagy veheti ki.

Általános információ

 1. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 2. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
 3. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 4. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 5. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 6. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 7. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 142 alkalommal