William Hill Kaszinó - Napi 5 ingyenes pörgetés a Jungle Giants játékon

Játssz minimum 10€ értékben a Jungle Giants  nyerőgépen és 5 ingyenes pörgetésben részesülhetsz.

18+ Részvételi feltételek érvényesek.

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Jungle Giants 001

Ingyen pörgetés növelő

2019 júl 18

Akár 50 ingyen pörgetéshez juthat.

Július 18.

Játsszon a Berry Berry Bonanza nyerőgépen július 18-án 00:00-tól 23:59-ig (GMT) és szerezzen öt ingyen pörgetést, ha feltesz 15.000 Ft-ot. Egy plusz ingyen pörgetést kap minden további 3.000 Ft tétért.

Bet365 Ingyen pörgetés növelő

Így működik:

 1. Jelentkezzen és játsszon a Berry Berry Bonanza játékon a promóciós időszakban.
 2. Szerezzen öt ingyen pörgetést, ha feltesz 15.000 Ft készpénzt.
 3. Egy plusz ingyen pörgetést kap a Berry Berry Bonanza játékon megtett minden további 3.000 Ft készpénzes tétért. Szerezzen akár 50 ingyen pörgetést.

Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. A promóciós időszak 2019. július 18-án 00:00-tól 23:59-ig (GMT) tart.
 2. Jelentkeznie kell a promóciós időszak során és meg kell tennie legalább 15.000 Ft-ot készpénzben a Berry Berry Bonanza játékon, hogy öt ingyen pörgetéshez jusson. Ezt követően egy plusz ingyen pörgetést kap a Berry Berry Bonanza játékon megtett minden további 3.000 Ft készpénzes tétért. Maximum 50 ingyen pörgetéshez juthat.
 3. Amennyiben egy promóciós időszakban 23:59 (GMT) előtt jelentkezik, akkor az adott promóciós időszak alatti játék jogosultnak számít.
 4. Maximum 50 ingyen pörgetést szerezhet.
 5. Csak a Berry Berry Bonanza játékokon megtett tétek számítanak bele a fogadási követelmény teljesítésébe, más nyerőgépek nem vesznek részt az akcióban.

Igénylés

 1. Az ingyen pörgetéseket a promóciós időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá. Az ingyen pörgetéseket a jóváírást követő hét napon belül kell igényelnie. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket az igénylést követő 30 nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt.
 2. Az ingyen pörgetései elfogadásához be kell jelentkeznie a Kaszinó számlájába, meg kell nyitnia egy játékot és rá kell kattintania az Elfogadásra.
 3. Az ingyen pörgetéseket kizárólag a következő játékokon játszhatja le: Age of the Gods, Age of the Gods: God of Storms, Berry Berry Bonanza, Age of Egypt, Sacred Stones, Frankie Dettori's Magic 7 Jackpot és AP McCoy: Sporting Legends.
 4. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény, és az azokból származó nyereményeket a saját belátása szerint utalhatja át vagy veheti ki.

Általános információ

 1. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 2. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
 3. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 4. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 5. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 6. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 7. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 73 alkalommal