Bet365 kaszinó - Nyertes jegy

Szerezze meg jegyét, hogy ingyen pörgetéseket nyerhessen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

bet365 Nyertes jegy kiemelt

bet365 Vegas: Pörgetés hadművelet

2020 júl 6

Nyerjen részesedést 4.810.000 Ft-ból.

Teljesítse exkluzív küldetéseinket és kerüljön fel a heti ranglistára, hogy pénzdíjakat nyerhessen. Minél kevesebb pörgetésre van szüksége a küldetés teljesítéséhez, annál magasabbra kerül a ranglistán. Egyenlő részesedés nyerhető a 740.000 Ft nyereményalapból július minden hetében.

bet365 Pörgetés hadművelet

Sőt, ha legalább egy küldetést teljesít, jogosulttá válik egy exkluzív Pénzözönben való részvételre július 29-én, ahol további 1.850.000 Ft vár gazdára. 500, egyenként 3.700 Ft értékű díj fog leesni a játék során. Több díj is nyerhető, a részvételhez játsszon bármelyik jogosult játékon.

Így működik:

 1. Az alábbi táblázatban részletezettek szerint nyissa meg az adott hétre jogosult játékot és kattintson a jelentkezésre.
 2. Teljesítse a küldetés feladatát. A ranglista legjobb 20 játékosa egyenként 37.000 Ft-ot nyer.
 3. Ha teljesítette a küldetést, játsszon a jogosult játékok valamelyikén július 29-én, hogy részt vegyen a Pénzözönben.

Küldetések

A küldetések és a feljogosító játékok teljes listájához, kérjük, tekintse meg az alábbi táblázatot.

Jogosult játékok és feladatok

Indítson újrapörgetést hét alkalommal az Age of Asgard alapjátékában Július 6-án 09:00-tól (angol idő) július 7-én 23:59-ig (angol idő) Age of Asgard
Gyűjtsön két gyűjthető elemet a Nitro Circus játékban Július 13-án 09:00-tól (angol idő) július 14-én 23:59-ig (angol idő)  
Gyűjtsön 100 szkarabeuszt (szín nem számít) a Valley of the Gods játékban Július 20-án 09:00-tól (angol idő) július 21-én 23:59-ig (angol idő)  
Lépjen be a vortex nyitó módba három alkalommal (a vásárolt ingyen pörgetések nem számítanak) a Dark Vortex játékban Július 27-én 09:00-tól (angol idő) július 28-án 23:59-ig (angol idő)  


A ranglista megtekintéséhez töltsön be egy jogosult játékot és kattintson a Küldetések fülre.

Az egyes jogosult játékok funkcióival kapcsolatos információkhoz töltse be az adott nyerőgépet és nyissa meg a játék kifizetési táblázatát az információs ikonra kattintva.

Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Az akció 2020. július 6-án 09:00-tól (angol idő) július 29-én 23:59-ig (angol idő) tart. A heti küldetések hétfőnként 09:00-tól (angol idő) keddenként 23:59-ig (angol idő) tartanak júliusban. A Pénzözön 15:00 és 23:59 (angol idő) között fut július 29-én.
 2. Ahhoz, hogy részt tudjon venni az akcióban, nyissa meg a heti jogosult játékot és válassza a jelentkezés gombot a játékban felugró ablakban. Amennyiben rákattint a lejelentkezés gombra, akkor nem vehet részt abban a küldetésben, és nem jelentkezhet rá újból. Minden egyes új küldetésre jelentkeznie kell.

Küldetések és heti ranglisták

A résztvevő játékok és hozzájuk tartozó feladatok a következők:

Játékok és feladatok:

Dátum Jogosult játékok Feladatok
Július 6-án 09:00-tól (angol idő) július 7-én 23:59-ig (angol idő) Age of Asgard Indítson újrapörgetést hét alkalommal az alapjátékban
Július 13-án 09:00-tól (angol idő) július 14-én 23:59-ig (angol idő) Nitro Circus Gyűjtsön két gyűjthető elemet
Július 20-án 09:00-tól (angol idő) július 21-én 23:59-ig (angol idő) Valley of the Gods Gyűjtsön 100 szkarabeuszt (szín nem számít)
Július 27-én 09:00-tól (angol idő) július 28-án 23:59-ig (angol idő) Dark Vortex Lépjen a vortex nyitó módba három alkalommal (a vásárolt ingyen pörgetések nem számítanak)

 1. A heti ranglista helyezését a küldetési feladat teljesítéséhez szükséges pörgetések száma határozza meg. Minél kevesebb pörgetéssel teljesíti a feladatot, annál magasabb helyen végez a ranglistán. A ranglista legjobb 20 játékosa egyenként 37.000 Ft-hoz jut. A ranglista megtekintéséhez töltse be a jogosult játékot és nyomjon a Küldetések fülre.
 2. Amikor első alkalommal teljesít egy küldetést, egy egyedi kódot adunk Önnek és ennek megfelelően helyezzük el a ranglistán. A kódot a játék kliens ranglista részén emeljük ki.
 3. A ranglistahelyezését 60 másodpercenként frissítjük.
 4. Abban az esetben, ha két vagy több játékos is ugyanannyi pörgetésből teljesít egy küldetést, akkor az adott küldetést legelsőnek teljesítő játékos kapja meg a magasabb ranglista helyezést.
 5. Az eredményén folyamatosan javíthat az egyes hetek 2 feljogosító napja során, de az egyes ranglistákra csak egyszer kerülhet fel.
 6. Amennyiben már nem tud javítani a legjobb eredményén, a küldetés automatikusan újrakezdődik. Mindig a legjobb eredményét tartjuk meg.
 7. A küldetés újrakezdését manuálisan is elindíthatja 10 pörgetés után. Az újrakezdés gombot a játék kliensen találja meg.

Díjak

 1. A küldetésekből szerzett díjakat készpénz formájában nyeri meg és a vonatkozó küldetés végét követő 48 órán belül írjuk jóvá a számláján. A pénzdíját hét napon belül kell igényelnie a díj jóváírását követően. A pénzdíj igényléséhez nyissa meg az Ügyfelek oldalt, válassza ki az Elérhető ajánlatokat és kattintson az Igénylésre.

Az akció több pénznemben is elérhető. A díjak a következő pénznemszorzókon alapulnak:

Pénznemszorzók:

bet365 Pörgetés hadművelet 02

Pénzözön

 1. Ha legalább egy küldetést teljesített a promóció során, akkor a ranglista pozíciójától függetlenül részt vesz egy exkluzív, 1.850.000 Ft-os Pénzözön akcióban, amely 2020. július 29-én 15:00-tól (angol idő) 23:59-ig (angol idő) tart.
 2. Ha jogosultságot szerzett az exkluzív Pénzözön akcióra, nyissa meg a promóció bármelyik jogosult játékát, és válassza a jelentkezés gombot a játékban felugró ablakban. Amennyiben rákattint a lejelentkezés gombra, akkor nem vehet részt a Pénzözönben, és nem jelentkezhet rá újból.
 3. Összesen 500, egyenként 3.700 Ft-os díj érhető el, melyeket véletlenszerűen lehet megnyerni a feljogosító időszak során a négy jogosult játékban. A jogosult játékok a következők: Age of Asgard, Nitro Circus, Valley of the Gods és Dark Vortex. A megnyert díjakat azonnal jóváírjuk a kivehető egyenlegén.

Általános információ

 1. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz a promóciós időszakban. A kiválasztott játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.
 2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 3. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
 4. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 5. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 6. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 7. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 8. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.
 9. Ez az ajánlat nem érhető el a következő országokban élő ügyfelek számára: Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Észtország, Franciaország, Görögország, Lettország, Monaco, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Románia, Svájc és Törökország.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 39 alkalommal