32Red - Szerezz heti 20 ingyen pörgetést

Játssz egy tetszőleges nyerőgépen és vágj zsebre minden héten 20 ingyen pörgetést.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

32Red - Legyen piros a heted - 2024.04

bet365 Játékok: Pörgetés hadművelet

2020 okt 5

Nyerjen részesedést 1.600.000 Ft-ból.

Teljesítse az exkluzív küldetéseket és kerüljön fel a heti ranglistára, hogy pénzdíjakat nyerhessen. Minél kevesebb pörgetésre van szüksége a küldetés teljesítéséhez, annál magasabbra kerül a ranglistán. Egyenlő részesedés nyerhető az 1.600.000 Ft nyereményalapból október minden hetében.

bet365 Pörgetés hadművelet 09.2020

Így működik:

  1. Nyissa meg a heti jogosult játékot, ahogy azt az alábbi táblázatban részletezik.
  2. Kattintson a Jelentkezésre, hogy részt vegyen az egyes küldetéseken és tegyen meg egy feljogosító tétet.
  3. Teljesítse a küldetés feladatát. A ranglista legjobb 100 játékosa egyenként 16.000 Ft-ot nyer.

Küldetések

A küldetések és a feljogosító játékok teljes listájához, kérjük, tekintse meg az alábbi táblázatot.

Jogosult játékok és feladatok

Érje el négyszer a harmadik drop-downt a Multifly! alapjátékban Október 5-én 09:00-tól (angol idő) október 6-án 23:59-ig (angol idő) Multifly!
Nyerjen öt kört bármelyik magas szimbólummal a Jackpot Express alapjátékban Október 12-én 09:00-tól (angol idő) október 13-án 23:59-ig (angol idő)  
Gyűjtsön 50 ingyen pörgetés scattert a Neon Rush: Splitz játékban Október 19-én 09:00-tól (angol idő) október 20-án 23:59-ig (angol idő)  
Gyűjtsön 200 wildot a Time Travel Tigers játékban

Október 26-án 09:00-tól (angol idő) október 27-én 23:59-ig (angol idő)

 


A ranglista megtekintéséhez töltsön be egy jogosult játékot és kattintson a Küldetések fülre.

Az egyes jogosult játékok funkcióival kapcsolatos információkhoz töltse be az adott nyerőgépet és nyissa meg a játék kifizetési táblázatát az információs ikonra kattintva.

Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. Az akció 2020. október 5-én 09:00-tól (angol idő) október 27-én 23:59-ig (angol idő) tart. A heti küldetések hétfőnként 09:00-tól (angol idő) keddenként 23.59-ig (angol idő) tartanak októberben.
  2. Ahhoz, hogy részt tudjon venni az akcióban, nyisson meg egy heti jogosult játékot és válassza a jelentkezés gombot a játékban felugró ablakban. Amennyiben rákattint a lejelentkezés gombra, akkor nem vehet részt abban a küldetésben, és nem jelentkezhet rá újból. Minden egyes új küldetésre jelentkeznie kell.

Küldetések és heti ranglista

  1. A résztvevő játékok és hozzájuk tartozó feladatok a következők:
  2. Játékok és feladatok
Dátum Jogosult játékok Feladatok
Október 5-én 09:00-tól (angol idő) október 6-án 23:59-ig (angol idő) Multifly! Érje el négyszer a harmadik drop-downt az alapjátékban
Október 12-én 09:00-tól (angol idő) október 13-án 23:59-ig (angol idő) Jackpot Express Nyerjen öt kört bármelyik magas szimbólummal az alapjátékban
Október 19-én 09:00-tól (angol idő) október 20-án 23:59-ig (angol idő) Neon Rush: Splitz Gyűjtsön 50 ingyen pörgetés scattert
Október 26-án 09:00-tól (angol idő) október 27-én 23:59-ig (angol idő) Time Travel Tigers Gyűjtsön 200 wildot

  1. A heti ranglista helyezését a küldetési feladat teljesítéséhez szükséges pörgetések száma határozza meg. Minél kevesebb pörgetéssel teljesíti a feladatokat, annál magasabb helyen végez a ranglistán. A ranglista legjobb 100 játékosa egyenként 16.000 Ft-hoz jut. A ranglista megtekintéséhez töltse be a jogosult játékot és nyomjon a Küldetések fülre.
  2. Amikor első alkalommal teljesíti a küldetést, egy egyedi kódot adunk Önnek és ennek megfelelően helyezzük el a ranglistán. A kódot a játék kliens ranglista részén emeljük ki.
  3. A ranglista helyezését 60 másodpercenként frissítjük.
  4. Abban az esetben, ha két vagy több játékos is ugyanannyi pörgetésből teljesíti a küldetést, akkor az adott küldetést legelsőnek teljesítő játékos kapja meg a magasabb ranglista helyezést.
  5. A helyezésén folyamatosan javíthat az egyes hetek 2 feljogosító napja során, de az egyes ranglistákra csak egyszer kerülhet fel.
  6. Amennyiben már nem tud javítani a legjobb eredményén, a küldetés automatikusan újrakezdődik. Mindig a legjobb eredményét tartjuk meg.
  7. A küldetés újrakezdését manuálisan is elindíthatja 10 pörgetés után. Az újrakezdés gombot a játék kliensen találja meg.

Díjak

  1. A küldetésekből szerzett díjakat készpénz formájában nyeri meg és a vonatkozó küldetés végét követő 48 órán belül írjuk jóvá a számláján. A pénzdíját hét napon belül kell igényelnie a díj jóváírását követően. A pénzdíj igényléséhez nyissa meg az Ügyfelek oldalt, válassza ki az Elérhető ajánlatokat és kattintson az Igénylésre.
  2. Az akció több pénznemben is elérhető. A díjak a következő pénznemszorzókon alapulnak:
  3. Pénznemszorzók

bet365 Pörgetés hadművelet - 2020 okt

Általános információ

  1. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz a promóciós időszakban. A kiválasztott játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.
  2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  3. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  4. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  5. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  6. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  7. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 809 alkalommal