Beváltható Comp pontok

A bet365 kaszinónál regisztrációd után minden egyes valódi pénzes játék után Comp pontokat gyűjtesz, akár nyersz, akár veszítsz.

Minden játék különböző mennyiségű pontokra jogosít fel - a lenti táblázat leírja, hogy mennyi pontot szerezhetsz az adott játékokon 10 pénznem egységenkénti tétenként. Minden 100 összegyűjtött pont átváltható 1 valódi pénznem egységre, amellyel azt tehetsz, amit akarsz.

Például, ha összesen 1.000 Ft értékben játszol nyerőgépeken, akkor 300 Comp pontot fogsz kapni. Minél többet fogadsz, annál több pontot fogsz szerezni a Kaszinó - bet365 oldalán való játékért.

bet365 comp pontok 1

Fő részvételi feltételek

 1. Nem minden játék számít bele a Comp pontok gyűjtésébe: tekintsd meg az alábbi teljes részvételi feltételeket.
 2. A Comp pontok Bronz VIP szintű játékosoknál 100, Ezüst VIP szintű játékosoknál 85, és Arany VIP szintű játékosoknál 75 egységenként válthatók be. Bővebb információért, tekintsd meg a VIP program oldalt.
 3. Abban az esetben, ha egy játékos 13 hét alatt nem fizet be vagy utal át valódi pénzt Kaszinó számlájára, akkor a teljes Comp pont egyenlege törlődik.

Az ajánlat teljes részvételi feltételeit alább tekintheted meg.

Táblázat Comp pontok

Gyűjtsd a Comp pontokat MOST!

Teljes részvételi feltételek

 1. Az akció 2017. december 31-én 23:59-ig (GMT) tart.
 2. A Comp pontok Bronz VIP szintű játékosoknál 100 egységenként, Ezüst VIP szintű játékosoknál 85 egységenként, míg Arany VIP szintű játékosoknál 75 egységenként válthatók be. Bővebb információért, kérjük, tekintse meg a VIP program oldalt.
 3. A következő játékokon megtett tétetekkel nem lehet Comp pontokat szerezni (kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a lista további játékokkal bővülhet, amint azok elérhetővé válnak a bet365 oldalán): Élő Hi-Lo, Blackjack Surrender MH, Blackjack Switch, Pontoon, duplázós Videópóker vagy Videó nyerőgép játékok és Multi Spin nyerőgépes játékok (Goblin’s Cave, Ocean Princess, Triple Profits, Tropic Reels és Ugga Bugga).
 4. Amennyiben 13 hét alatt nem fizet be/utal át valódi pénzt a Kaszinó számlájára, a teljes Comp pont egyenlege törlődik.
 5. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
 6. Csak a valódi pénzes játékokon megtett fogadások/tétek számítanak bele a fogadási követelmények teljesítésébe.
 7. Amennyiben egy ügyfél a fogadási követelmények teljesítése előtt indít kifizetést vagy átutalást a játékok számlájáról, elveszti a bónuszt és a bónuszegyenlegén lévő teljes összeget.
 8. A minimális kockázattal rendelkező játékok nem számítanak bele az akcióba, beleértve a bónusz megjátszásának követelményeibe vagy bármely pont gyűjtésébe. Amennyiben az ügyfél minimális kockázattal játszik, hogy teljesítse a bónusz megjátszásának követelményeit, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsunk pénz- vagy egyéb díjakat és az ezekhez tartozó bármely nyereményeket.
 9. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
 10. A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
 11. Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, NETeller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
 12. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármilyen akciót saját belátása szerint megváltoztasson, töröljön, visszaigényeljen vagy elutasítson.
 13. A bet365 fenntartja a jogot a játékosok nevének, becenevének, alias nevének, tartózkodási helyének és/vagy országának felhasználására bármilyen bajnokság eredményekkel, illetve promóciós bónuszokkal és Progresszív Jackpot nyertesekkel kapcsolatos bejelentésekhez.
 14. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.