Aranyzsetonok a William Hill Kaszinóban

Játssz a William Hill Kaszinó kijelölt asztali játékain anélkül, hogy saját pénzed használnád. A kizárólag meghatározott játékok alsó sávjában egy ikon jelenik meg, ha jogosult vagy az Aranyzsetonokra.

Golden Chips 2

Az Aranyzsetonokat a William Hill Kaszinóhoz való bejelentkezésed követően a kaszinólobbyban találod meg az Egyenleg menűre kattintva. A megjelenő ikonra kattintva, kiválaszthatod a kijelölt játékok egyikét, amelyen játszani szeretnél. A vonatkozó menű megjelenésekor válaszd ki Aranyzsetonjaid és helyezd el a téted.

Játssz az Aranyzsetonokkal!

Általános részvételi feltételek

  1. A Golden Chip bónuszok kizárólag meghatározott játékokra érhetők el: Roulette Live, NewAR Roulette, Premium French Roulette, Live French Roulette, Exclusive Roulette, Roulette Pro, French Roulette, European Roulette. Az elérhető játékok a bónusz Egyenleg ablakból való kiválasztását követően jelennek meg. A William Hill Casino Club fenntartja magának a jogot arra, hogy megváltoztassa a kínált játékokat.
  2. Az asztali játékok elérhetőségtől függően változhatnak számítógépes verzión vagy a mobil kaszinóban.
  3. Minden, Gold Chip bónuszból származó nyereményre 30-szoros megjátszási követelmény megjátszási követelmény.
  4. A bónusz 7 napig érvényes számláján, és ha nem kerül felhasználásra a 7 nap lejártát megelőzően, akkor a bónuszból származó esetleges nyereményekkel együtt eltávolításra kerül.
  5. Golden Chip bónuszok többszörösen is szerezhetők. Ilyen esetekben a Golden Chip-ek összeadódnak (pl. egy 5 Golden Chip-ből álló bónusz + egy másik, 10 Golden Chip-ből álló bónusz 15 Golden Chip-ként lesz látható a Golden Chip-ek választásakor), de külön kerülnek megjelenítésre. Példa az alábbi képen.
  6. A 3. pontban foglaltak szerint: az összeadott Golden Chip bónuszokból származó nyeremények bónuszonként különállóan kerülnek megjelenítésre és külön-külön is kell teljesíteni az ezekre vonatkozó megjátszási feltételeket kifizetés előtt.
  7. Egyéb részvételi feltételek vonatkoznak.
  8. A teljes részvételi feltételek a William Hill Kaszinó honlapján talalhatóak.