Élő Kaszinó: Szerdai Fogadjon és szerezzen ingyen pörgetéseket

Szerezzen ingyen pörgetéseket az Everybody's Jackpot Live játékon játszva.

Regisztrálok

18+ Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Részvételi feltételek

Minden szerdán

Így működik:

  1. Tegyen meg 3.000 Ft készpénzes tétet az Everybody's Jackpot Live játékon, hogy 5 ingyen pörgetést szerezzen.
  2. Tegyen meg további 3.000 Ft-ot, hogy újabb 5 ingyen pörgetéshez jusson.
  3. Használja fel ingyen pörgetéseit az Everybody's Jackpot Live játékon.

Tekintse meg az ajánlat fő részvételi feltételeit alább.

A promóciós időszakok szerdánként 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak 2023. augusztus 2-tól október 25-ig.

A tétkövetelmények teljesítésére és az ingyen pörgetések felhasználására jogosult játék: Everybody's Jackpot.

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. A promóciós időszakok szerdánként 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak 2023. augusztus 2-tól október 25-ig.
  2. Meg kell játszania 3.000 Ft készpénzt az Everybody's Jackpot Live játékon a promóciós időszak alatt, hogy jogosult legyen erre az akcióra. Ezt követően egy felugró üzenet két lehetőséget kínál fel: Ingyen pörgetések elfogadása vagy Lejelentkezés. Ha az ingyen pörgetések elfogadását választja, öt ingyen pörgetést kap. Ha a Lejelentkezést választja, akkor azzal elutasítja az ajánlatot és nem kap ingyen pörgetéseket.
  3. Extra 5 ingyen pörgetést szerezhet, ha további 3.000 Ft tétet tesz az Everybody's Jackpot Live játékon.
  4. Az Everybody's Jackpot Live az egyedüli jogosult Élő Kaszinó játék a fogadási követelmények teljesítéséhez és az ingyen pörgetések felhasználására. Csak a Kaszinóból és az Élő Kaszinóból elérhető Everybody's Jackpot Live játékon megtett tétek számítanak bele ebbe az akcióba. A Sport oldalról, Játékok oldalról vagy a Póker szoftverből elindított Everybody's Jackpot Live asztalokon megtett tétek nem számítanak.
  5. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Ingyen pörgetések

  1. Három napja lesz az ingyen pörgetések elfogadására. Miután elfogadta a kezdeti felugró üzenetben az ingyen pörgetéseket, három napja van azok felhasználására. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket az elfogadást követő három nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt.
  2. Abban az esetben, ha a díja nem íródott jóvá automatikusan, a jóváírás akár 72 órát is igénybe vehet a promóciós időszak végétől számítva.
  3. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény, és az azokból származó nyereményeket a játékos a saját belátása szerint veheti ki.
  4. Az ingyen pörgetések értéke pörgetésenként 30 Ft.
  5. Nem garantáljuk, hogy minden asztal elérhető lesz mindenkor, minden platformon vagy webes böngészőben a promóciós időszak során.

Általános információ

  1. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
  2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  3. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  4. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  5. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  6. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, valamint az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, továbbá fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  7. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.