Játékok: Dual Drop jackpotok

A kizárólag a bet365-nél elérhető új Dual Drop jackpotokkal automatikusan részt vesz a bet365 saját közösségi és heti jackpot sorsolásain.

Regisztrálok

18+ Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Részvételi feltételek

A jogosult játékokon tegyen meg minimum 10£* tétet, és szerezze meg első jegyét a közösségi jackpotra, vagy 100£* tétet, hogy egy jegyhez jusson a heti sorsolásra. Pénzdíjak ezrei várnak gazdára. Miután megnyernek egy jackpotot, az összegyűjtött jegyek és a tétek, amelyek az adott jackpot sorsolásra vonatkozó jegybe beleszámítottak volna, visszaállnak nullára. Pénzdíjak ezrei várnak gazdára.

*vagy annak megfelelő valuta

Így működik:

  1. Közösségi jackpot - Szerezzen egy sorsjegyet a feljogosító játékokon megtett minden 10£* tét után. Minden alkalommal sorsolást tartanak, amint a jackpot eléri a 100.000£* összeget, és több mint 2.000 díj nyerhető.
  2. Heti jackpot - Szerezzen egy sorsjegyet a feljogosító játékokon megtett minden 100£* tét után. A sorsolást vasárnaponként 22.00-kor (GMT) tartják, és egy szerencsés játékos nyeri meg a teljes jackpotot!
  3. Miután megnyernek egy jackpotot, az összegyűjtött jegyek és a tétek, amelyek az adott jackpot sorsolásra vonatkozó jegybe beleszámítottak volna, visszaállnak nullára.

A heti és közösségi jackpot összegek folyamatosan növekednek, ahogy a játékosok a jogosult játékokon játszanak. Az összegek megtekintéséhez térjen vissza erre az oldalra.

A 100.000£* közösségi jackpot sorsoláshoz tartozó nyereményalap a következő módon oszlik szét minden alkalommal:

Közösségi jackpot nyereménytáblázat

Díjak száma Pénzdíjak
1 10.000£*
4 2.500£*
10 1.000£*
40 250£*
100 100£*
200 50£*
2.000 20£*

Játsszon olyan klasszikus jellegű játékokkal, mint az Atomic 7s, Book of Sekhmet Deluxe, Shamrock Reels és Untamed Bison. Pörgessen wild nyereményekért a Super Mega Ultra Wheel játékban és fedezze fel az új bónusz funkciókat az Ancient Gods: Legend of Amun-Ra, Promise of Persia és Wrath of the Deep játékokkal, miközben jegyeket gyűjthet két remek díjsorsolásra is!

Jogosult játékok

*vagy annak megfelelő valuta

Funkció szabályok