30.000 Forint - Új Játékos Bónusz

Szerezz egy 100%-os számlanyitási bónuszt, akár 30.000 Ft értékben.

Bónuszkód: BONUS100

Regisztrálok

18+ Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Részvételi feltételek

Szerezz egy 100%-os bónuszt akár 30.000 Ft értékben. A nyerőgépek szerelmeseinek a bet365 Kaszinó a Nyerőgép új játékos bónuszt javasolja, amellyel egy 200%-os bónusz szerezhető akár 60.000 Ft értékben - a bónusz kiváltásához mindössze játszanod kell kedvenc nyerőgépes játékaiddal. Végül, de nem utolsó sorban, játékosaiknak egy speciális VIP új játékos bónuszt is kínálnak, amellyel egy 50%-os bónusz szerezhető akár 150.000 Ft értékben.

Egyszerűen válaszd ki a neked megfelelő ajánlatot és add meg az ahhoz tartozó ajánlatkódot feljogosító befizetésed/átutalásod végrehajtásakor. Játssz több mint 250 izgalmas játékkal a Kaszinóban és növeld egyenleged.

Fő részvételi feltételek

  1. Az első Kaszinó befizetése/átutalása összegének el kell érnie: legalább 3.000 Ft-ot a 100% Általános új játékos bónusz esetén, amelynél a bónusz maximum 30.000 Ft lehet; legalább 3.000 Ft-ot a 200% Nyerőgép új játékos bónusz esetén, amelynél a bónusz maximum 60.000 Ft; legalább 60.000 Ft-ot az 50% VIP új játékos bónusz esetén, amelynél a bónusz maximum 150.000 Ft.
  2. Nem minden játék számít bele, vagy számít bele ugyanakkora mértékben a megforgatási feltétel teljesítésébe: kérjük, tekintse meg az alábbi teljes részvételi feltételeket.
  3. A bónusz Kaszinóból való átutalása vagy kifizetése előtt Önnek teljesítenie kell a fogadási követelményeket valódi pénzes játékokon. A vonatkozó fogadási követelmények ellenőrzéséhez, kérjük tekintse meg alább a teljes részvételi feltételeket.
  4. Amennyiben a megforgatási feltételeket a feljogosító befizetéstől számított 30 napon belül nem teljesítik, a bónuszegyenlegen szereplő összegek elvesznek.

Az ajánlat teljes részvételi feltételeit alább tekintheti meg.

Teljes részvételi feltételek

  1. Mind a három Új játékos bónuszajánlat csak a játékos első Kaszinó - bet365 befizetésére/átutalására érvényes.
  2. Az Általános vagy Nyerőgép új játékos bónusz igényléséhez a játékosoknak legalább 3.000 Ft összegben kell befizetniük/átutalniuk. A VIP új játékos bónusz igényléséhez a játékosoknak legalább 60.000 Ft étékben kell befizetniük/átutalniuk.
  3. A játékosoknak ki kell választaniuk a megfelelő ajánlatkódot az első befizetésük/átutalásuk alkalmával. Azoknak a játékosoknak, akik nem szeretnék megkapni egyik Új játékos bónuszt sem, a Nincs bónusz opciót kell választaniuk az ajánlatkód menüben. A játékosok csak egy Új játékos bónuszt szerezhetnek.
  4. Az Általános új játékos bónusz esetén, a kifizetés igénylése előtt a játékosoknak a befizetés/átutalás és a bónusz együttes összegét 20 alkalommal kell megforgatniuk. A Nyerőgép és a VIP új játékos bónusznál kifizetés igénylése előtt a játékosoknak a befizetés/átutalás és a bónusz együttes összegét 30 alkalommal kell megforgatniuk. Az Általános és VIP új játékos bónusznál a következő országokból származó ügyfeleknek kifizetés igénylése előtt a befizetés/átutalás és a bónusz együttes összegét 50 alkalommal kell megforgatniuk: Argentína, Csehország, Dél-Korea, Fehéroroszország, India, Japán, Lengyelország, Libanon, Litvánia, Magyarország, Malajzia, Moldova, Nepál, Paraguay, Peru, Szlovénia, Svédország, Ukrajna és Uruguay. A VIP új játékos bónusz esetén a Kanadában élő ügyfeleinknek a befizetés/átutalás és a bónusz együttes összegét kifizetés igénylése előtt 100 alkalommal kell megforgatniuk. Az Általános, Nyerőgép és VIP új játékos bónusz esetén a Kínában élő ügyfeleinknek a befizetés/átutalás és a bónusz együttes összegét kifizetés igénylése előtt 50 alkalommal kell megforgatniuk. Az Általános és VIP új játékos bónusznál a következő országokból származó ügyfeleknek a befizetés/átutalás és a bónusz együttes összegét a kifizetés előtt 200 alkalommal kell megforgatniuk: Finnország, Lettország és Románia. A következő országokban élő ügyfelek nem vehetnek részt ebben az akcióban: Kazahsztán, Oroszország és Vietnám.
  5. Amennyiben a megforgatási feltételeket a feljogosító befizetéstől számított 30 napon belül nem teljesítik, a bónuszegyenlegen szereplő összegek elvesznek.
  6. Mindhárom bónuszajánlat 2017. december 31-én, 23:59-ig (GMT) tart.
  7. Ez az ajánlat nem használható együtt más számlanyitási ajánlattal.
  8. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
  9. Csak a valódi pénzes játékokon megtett fogadások/tétek számítanak bele a fogadási követelmények teljesítésébe.
  10. Amennyiben a fogadási követelmények teljesítése előtt igényel kifizetést vagy átutalást egyenlegéről, a bónuszegyenleg és az ehhez jóváírt nyeremények elvesznek.
  11. Az Általános és VIP új játékos bónuszok esetében bizonyos játékok különböző arányban számítanak bele a játékosok fogadási követelményeibe. A játékokon megtett fogadások 100%-ban számítanak, a következő kivételekkel. Minden játék a Játékok és Kenó kategóriában 50%-ban számít (kivéve a Kenó maga, amely 100%-ban számít). A Baccarat (minden variáció), Let Them Ride Poker és Wild Viking 25%-ban számít. A Craps, Pai Gow (minden variáció), Red Dog, Rulett (minden variáció), Sic Bo és Stravaganza 20%-ban számít. A Blackjack (minden variáció, kivéve a Blackjack Surrender, Blackjack Switch és Lucky Blackjack) és Casino Hold'em 10%-ban számít. Minden Videópóker játék 5%-ban számít. A Live Hi-Lo, Blackjack Surrender, Blackjack Switch, Lucky Blackjack, Pirate Hi-Lo, Pontoon, duplázós Videópóker vagy Videó nyerőgépes játékok és Multi Spin nyerőgépek (Goblin’s Cave, Ocean Princess, Triple Profits, Tropic Reels és Ugga Bugga) nem számítanak bele a megforgatási feltételekbe. Például, ha egy játékos 6.000 Ft értékben fogad a Kenón, úgy a teljes 6.000 Ft beleszámít a bónusz megforgatásába. Az a játékos, aki 6.000 Ft értékben fogad Blackjacken, összesen 600 Ft értékben járul hozzá a fogadási követelményekhez. A Nyerőgép új játékos bónusz fogadási feltételeibe minden nyerőgépes játék 100%-ban számít bele, kivéve a bet365 Reels és a Multi Spin nyerőgépek (Goblin’s Cave, Ocean Princess, Triple Profits, Tropic Reels and Ugga Bugga), amelyek nem számítanak. Bármely egyéb játék nem számít bele a fogadási követelményekbe.
  12. A minimális kockázattal rendelkező játékok nem számítanak bele az akcióba, beleértve a bónusz megjátszásának követelményeibe vagy bármely pont gyűjtésébe. Amennyiben az ügyfél minimális kockázattal játszik, hogy teljesítse a bónusz megjátszásának követelményeit, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsunk pénz- vagy egyéb díjakat és az ezekhez tartozó bármely nyereményeket.
  13. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
  14. A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
  15. Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, NETeller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
  16. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármilyen akciót saját belátása szerint megváltoztasson, töröljön, visszaigényeljen vagy elutasítson.
  17. A bet365 fenntartja a jogot a játékosok nevének, becenevének, alias nevének, tartózkodási helyének és/vagy országának felhasználására bármilyen bajnokság eredményekkel, illetve promóciós bónuszokkal és Progresszív Jackpot nyertesekkel kapcsolatos bejelentésekhez.
  18. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.