Unibet kaszinó - 60 ingyen pörgetés + 60,000 Ft bónusz

Az új játékosok 60 ingyenes pörgetésben részesülhetnek a Temple Tumble nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Temple Tumble - Kiemelt 3

Növeld egyenleged a népszerű "A Ház állja" akcióval!

2016 márc 17

Játssz a bet365 Kaszinóban minden promóciós napon és szerezz 20% visszafizetést a Ház által beszedett játéka utáni bevételből. Akár 60.000 Ft-ot is szerezhetsz az akcióval.

Érezd magad otthon, miközben kedvenc játékaiddal játszol a Kaszinóban és szerezz bónusz zsetonokat.

Ahhoz, hogy részt vehess ebben az akcióban, jelentkezned kell az ajánlatra, amit bármikor megtehetsz egészen a promóció végéig. Regisztrálj most és szerezz 20% visszafizetést a Ház állja akcióval!

bet365 kaszinó ház állja akció

Fő részvételi feltételek

  1. Az akció 2016. március 5-én, 12-én, 19-én és 26-án 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tart.
  2. Fizessen be/utaljon át legalább 15.000 Ft-ot a promóciós órák alatt a Kaszinóba és jogosult lesz egy 20%-os visszafizetésre, amelyet a promóciós órák alatti Ház által beszedett valódi pénzes játéka utáni bevételből számítunk ki (maximum 60.000 Ft).
  3. A visszafizetés megszerzéséhez, jelentkezzen az akcióra, majd játsszon meg minimum 50 handet vagy pörgetést a promóciós órák alatt.
  4. A visszafizetés összegét kifizetés előtt 20 alkalommal kell megjátszania.
  5. Az Élő Hi-Lo játékon megtett tétek nem számítanak az akció 20-szoros fogadási követelménye teljesítésénél.
  6. A visszafizetések kiszámításánál azokat a veszteségeket vesszük figyelembe, amelyeket a promóciós órák során szenvedett el a valódi pénzes kaszinójátékon (kivéve az Élő Baccarat, Élő Rulett és Élő Hi-Lo játékokat). A minimum igényelhető visszafizetés összege 7.500 Ft.
  7. Bármely visszafizetés (vagy bármely visszafizetésből származó nyeremény) az igényléstől számított 14 nap után lejár, ha a fogadási követelményeket nem teljesítik.

A teljes részvételi feltételeket alább tekintheti meg.

Regisztrálj MOST!

Teljes részvételi feltételek

  1. Az akció 2016. március 5-én, 12-én, 19-én és 26-án 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tart.
  2. A Ház állja akció visszafizetése mindenre érvényes, amit a Ház a játékos 24 óra alatt történő játéka során összesen nyer a kaszinójátékok bármelyikén (kivéve az Élő Baccarat, Élő Rulett és Élő Hi-Lo).
  3. Fizessen be/utaljon át legalább 15.000 Ft-ot egy összegben a promóciós órák alatt a Kaszinóba, hogy jogosultságot szerezzen a Ház állja akció visszafizetéseire.
  4. Ahhoz, hogy részt vehessen az akcióban, Önnek jelentkeznie kell az ajánlatra. Az akcióra legkésőbb a promóció napján 23:59-ig (GMT) jelentkezhet. Önnek csak egyszer kell jelentkeznie az ajánlatra, ezután jogosult lesz a későbbi Ház állja akciókra is.
  5. Ahhoz, hogy jogosult legyen az engedményre, játsszon minimum 50 handet vagy pörgetést az akció ideje alatt.
  6. A veszteségek visszafizetése 20%-os aránnyal történik, minimum 7.500 Ft és maximum 75.000 Ft értékben, melyet visszautalunk a számlájára. A visszafizetéseket az akció végét követő napon fogjuk jóváírni. Minden visszafizetést minimum 20 alkalommal kell megjátszania, hogy azok átutalhatóak vagy kivehetőek legyenek a számlájáról.
  7. Ahhoz, hogy jogosult legyen az akcióra, Önnek jogosultnak kell lennie minimum 7.500 Ft engedményre.
  8. Az akció során jóváírt visszafizetések 14 napig érvényesek. A felhasználatlan vagy ki nem váltott visszafizetéseket 14 nap után eltávolítjuk az azokból származó nyereményekkel együtt.
  9. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
  10. Csak a valódi pénzes játékokon megtett fogadások/tétek számítanak bele a fogadási követelmények teljesítésébe.
  11. Amennyiben a fogadási követelmények teljesítése előtt igényel kifizetést vagy átutalást egyenlegéről, a bónuszegyenleg és az ehhez jóváírt nyeremények elvesznek.
  12. A minimális kockázattal rendelkező játékok nem számítanak bele az akcióba, beleértve a bónusz megjátszásának követelményeibe vagy bármely pont gyűjtésébe. Amennyiben az ügyfél minimális kockázattal játszik, hogy teljesítse a bónusz megjátszásának követelményeit, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsunk pénz- vagy egyéb díjakat és az ezekhez tartozó bármely nyereményeket.
  13. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
  14. A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
  15. Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, NETeller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
  16. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármilyen akciót saját belátása szerint megváltoztasson, töröljön, visszaigényeljen vagy elutasítson.
  17. A bet365 fenntartja a jogot a játékosok nevének, becenevének, alias nevének, tartózkodási helyének és/vagy országának felhasználására bármilyen bajnokság eredményekkel, illetve promóciós bónuszokkal és Progresszív Jackpot nyertesekkel kapcsolatos bejelentésekhez.
  18. A jogosult játékosok választhatják, hogy elfogadják, vagy visszautasítják a nyereményt/bónuszt. Amennyiben a játékos visszautasítja az ajánlatot, később nem kérheti a bónusz/nyeremény jóváírását.
  19. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó

Megtekintve 1156 alkalommal