Unibet kaszinó - 60 ingyen pörgetés + 60,000 Ft bónusz

Az új játékosok 60 ingyenes pörgetésben részesülhetnek a Temple Tumble nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Temple Tumble - Kiemelt 3

Bet365 Vegas - Ingyen pörgetések

2016 márc 17

Játssz a Bet365 Vegas játékain március 19. szombat és március 20. vasárnap között és szerezz akár 25 ingyenes pörgetést.

Az ingyenes pörgetéseket a Starburst, Fruit Shop, Koi Princess és Neon Staxx játékokon használhatod fel. Oszd szét az ingyenes pörgetéseket a kiválasztott nyerőgépeken - vagy játszd le őket egy játékon - a döntés a tiéd.

Minden 3.000 Ft befizetés és tét után öt ingyen pörgetést kapsz, és összesen 25 ingyen pörgetést szerezhetsz, amelyeket március 22-én, keddig használhatsz fel.

bet365 vegas ingyen pörgetés

Fő részvételi feltételek

  1. Az akció 2016. március 19-én, szombaton, angol idő szerint 00:00-tól március 20-án, vasárnap, angol idő szerint 23:59-ig tart.
  2. A Vegas játékokon felhasználható ingyenes pörgetések megszerzéséhez legalább 3.000 Ft-ot kell befizetnie/átutalnia egy összegben a promóciós időszak közben, majd fel kell tennie legalább 3.000 Ft tétet. Minden további 3.000 Ft befizetés és tét után öt ingyen pörgetést kap, maximum 25 ingyen pörgetésig.
  3. Az ingyenes pörgetések a következő játékok webes és mobil verzióján használhatóak fel: Starburst, Fruit Shop, Neon Staxx és Koi Princess.
  4. Nem minden játék számít bele a fogadási követelmények teljesítésébe - a részletekért, kérjük, tekintse meg a teljes részvételi feltételeket.
  5. Az ingyenes pörgetéseket március 21-én, hétfőn írjuk jóvá. Az akció során jóváírt fel nem használt ingyenes pörgetések 2016. március 22-én, kedden, angol idő szerint 23:59-kor lejárnak.

Pörgess ingyen MOST!

Teljes részvételi feltételek

  1. Az akció 2016. március 19-án, szombaton, angol idő szerint 00:00-tól március 20-án, vasárnap, angol idő szerint 23:59-ig tart.
  2. A Vegas játékokon felhasználható ingyenes pörgetések megszerzéséhez legalább 3.000 Ft-ot kell befizetnie/átutalnia egy összegben a promóciós időszak közben, majd fel kell tennie legalább 3.000 Ft tétet. Minden további 3.000 Ft befizetés és tét után öt ingyen pörgetést kap, maximum 25 ingyen pörgetésig.
  3. A promócióra való jogosultság megszerzésével, Ön összesen 25 ingyenes pörgetést szerezhet az érvényes web és mobil játékokon.
  4. Miután teljesítette a fogadási követelményeket, az akár 25 ingyenes pörgetést 2016. március 21-én, hétfőn írjuk jóvá Önnek.
  5. Az ingyenes pörgetések a következő játékok webes és mobil verzióján használhatóak fel: Starburst, Fruit Shop, Neon Staxx és Koi Princess.
  6. Az ingyenes pörgetésekből származó nyeremények kivehetőek vagy átutalhatóak a játékos saját belátása szerint.
  7. Amennyiben Önnek ingyenes pörgetései maradtak egy korábbi promócióból, azokat teljesítenie kell és utána be kell zárnia a játékot. Amint megnyitja az új feljogosító web és mobil játékok egyikét, a promóció során jóváírt ingyenes pörgetések elérhetővé válnak.
  8. Az akció során jóváírt felhasználatlan ingyenes pörgetések 2016. március 22-én, kedden, angol idő szerint 23:59-kor lejárnak.
  9. Az ingyenes pörgetésekre vonatkozó tét összegét a bet365 a saját belátása szerint határozza meg és azok nem képezik alku tárgyát.
  10. Csak a valódi pénzes játékokon megtett fogadások/tétek számítanak bele a fogadási követelmények teljesítésébe.
  11. A következő játékokon megtett tétek nem számítanak bele a fogadási követelményekbe (kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a lista újabb játékokkal bővülhet, amint azok elérhetők lesznek a bet365 oldalán): Caribbean Stud Poker, Oasis Poker Pro, Red Dog, TXS Hold'em Pro, duplázós nyerőgépes játékok, duplázós Videópóker játékok és a Blackjack minden variációja, Baccarat, Casino Hold ‘Em, Rulett, Videópóker és bármely játék, amely része a Nyerőgép sorsolás akciónak.
  12. A minimális kockázattal rendelkező játékok nem számítanak bele az akcióba, beleértve a bónusz megjátszásának követelményeibe vagy bármely pont gyűjtésébe. Amennyiben az ügyfél minimális kockázattal játszik, hogy teljesítse a bónusz megjátszásának követelményeit, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsunk pénz- vagy egyéb díjakat és az ezekhez tartozó bármely nyereményeket.
  13. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
  14. A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
  15. Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, NETeller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
  16. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármilyen akciót saját belátása szerint megváltoztasson, töröljön, visszaigényeljen vagy elutasítson.
  17. A bet365 fenntartja a jogot a játékosok nevének, becenevének, alias nevének, tartózkodási helyének és/vagy országának felhasználására bármilyen bajnokság eredményekkel, illetve promóciós bónuszokkal és Progresszív Jackpot nyertesekkel kapcsolatos bejelentésekhez.
  18. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó

Megtekintve 1695 alkalommal