Unibet kaszinó - 60 ingyen pörgetés + 60,000 Ft bónusz

Az új játékosok 60 ingyenes pörgetésben részesülhetnek a Temple Tumble nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Temple Tumble - Kiemelt 3

Bet365 Vegas: 25% feltöltés ezen a hétvégén

2016 febr 29

Március 5-én, szombaton, illetve március 6-án, vasárnap, a bet365 Vegas részlegén egy 25%-os feltöltés bónuszban részesülhetsz, amely akár 30.000 forintot is jelenthet.

Az akár 30.000 Ft értékű bónusz igényléséhez mindössze fizess be/utalj át legalább 6.000 Ft-ot a hétvégén, és add meg az ajánlatkódot, amelyet az Ügyfelek menü Elérhető ajánlatok részén igényelhetsz.

bet365 vegas - hétvége promó

Fő részvételi feltételek

  1. Fizess be/utalj át egyszerre legalább 6.000 Ft-ot a Vegas oldalra 2016. március 5-én szombaton, angol idő szerint 00:00 és március 6-án vasárnap, angol idő szerint 23:59 között, hogy jogosult legyél egy 25%-os bónuszra akár 30.000 Ft értékben.
  2. Az ajánlat kódját a feljogosító tranzakciótól számított hét napon belül kell megadni.
  3. Ahhoz, hogy a bónusszal fogadhass, játszd meg a befizetésed/átutalásod egyszer. A befizetés/átutalás és bónusz összegét kifizetés előtt 20 alkalommal kell megjátszanod valódi pénzes játékokon.
  4. Nem minden játék számít bele a fogadási követelmények teljesítésébe. Tekintsd meg a teljes részvételi feltételeket az akcióban nem résztvevő játékok listájához.
  5. Bármely bónusz vagy bármely bónuszból származó nyeremény az ajánlatkód megadásától számított 30 nap után lejár, ha a fogadási követelményeket nem teljesítik.

 Játssz MOST!

Teljes részvételi feltételek

  1. Az akció 2016. március 5-én szombaton, angol idő szerint 00:00-tól március 6-án vasárnap, angol idő szerint 23:59-ig tart.
  2. Ahhoz, hogy jogosult legyen a bónuszra, minimum 6.000 Ft-ot kell befizetnie/átutalnia egy összegben.
  3. Ön maximum 30.000 Ft bónuszt igényelhet.
  4. Csak a promóciós időszak alatt végrehajtott első legalább 6.000 Ft értékű befizetés/átutalás számít az akcióban.
  5. Ön csak egy 25%-os feltöltés bónuszt igényelhet a promóciós időszak során.
  6. Ahhoz, hogy a bónusszal fogadhasson, forgassa meg a befizetését/átutalását egyszer. A befizetés/átutalás és bónusz összegét kifizetés előtt 20 alkalommal kell megforgatnia valódi pénzes játékokon.
  7. Önnek az első feljogosító befizetéstől vagy átutalástól számított 30 napon belül kell igényelnie a bónuszt és teljesítenie a fogadási követelményeket. Amennyiben a bónuszt 30 napon belül ne teljesíti, a bónuszegyenlegen szereplő összegek elvesznek.
  8. Ez az ajánlat nem érvényes Oroszországban, Dél-Koreában, és Tajvanon élő ügyfelek számára.
  9. Az ajánlatkódját a promóciós órák közben igényelheti.
  10. Az ajánlat kódját a feljogosító tranzakciótól számított hét napon belül meg kell adni. Amennyiben az ajánlatkód megadása előtt igényel kifizetést vagy átutalást, a korábbi tranzakciók nem fognak beleszámítani a feljogosító feltételekbe vagy a fogadási követelményekbe.
  11. Önnek egyszerre csak egy aktív bónusza lehet. Új bónusz igénylése előtt az aktív bónuszt teljesíteni vagy törölni kell.
  12. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
  13. Csak a valódi pénzes játékokon megtett fogadások/tétek számítanak bele a fogadási követelmények teljesítésébe.
  14. Amennyiben a fogadási követelmények teljesítése előtt igényel kifizetést vagy átutalást egyenlegéről, a bónuszegyenleg és az ehhez jóváírt nyeremények elvesznek.
  15. A következő játékokon megtett tétek nem számítanak bele a fogadási követelményekbe (kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a lista újabb játékokkal bővülhet, amint azok elérhetők lesznek a bet365 oldalán): Caribbean Stud Poker, Oasis Poker Pro, Red Dog, TXS Hold'em Pro, duplázós nyerőgépes játékok, duplázós Videópóker játékok és a Blackjack minden variációja, Baccarat, Casino Hold ‘Em, Rulett, Videópóker és bármely játék, amely része a Nyerőgép sorsolás akciónak.
  16. A minimális kockázattal rendelkező játékok nem számítanak bele az akcióba, beleértve a bónusz megjátszásának követelményeibe vagy bármely pont gyűjtésébe. Amennyiben az ügyfél minimális kockázattal játszik, hogy teljesítse a bónusz megjátszásának követelményeit, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsunk pénz- vagy egyéb díjakat és az ezekhez tartozó bármely nyereményeket.
  17. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
  18. A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
  19. Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, NETeller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
  20. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármilyen akciót saját belátása szerint megváltoztasson, töröljön, visszaigényeljen vagy elutasítson.
  21. A bet365 fenntartja a jogot a játékosok nevének, becenevének, alias nevének, tartózkodási helyének és/vagy országának felhasználására bármilyen bajnokság eredményekkel, illetve promóciós bónuszokkal és Progresszív Jackpot nyertesekkel kapcsolatos bejelentésekhez.
  22. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó

Megtekintve 1493 alkalommal