32Red - Szerezz heti 20 ingyen pörgetést

Játssz egy tetszőleges nyerőgépen és vágj zsebre minden héten 20 ingyen pörgetést.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

32Red - Legyen piros a heted - 2024.04

Bet365: Minél több Comp pontot gyűjtsz decemberben, annál jobb díjat igényelhetsz.

2015 dec 11

Vegyél részt  a bet365 kaszinó 12 karácsonyi ajándék akciójában és ünnepeld a karácsonyt fantasztikus díjakkal. Elképesztő bónuszokat szerezhetsz, melyek összértéke eléri a 3.000.000 Ft-ot, és ha eléred a 11. és 12. szintet, egy 9.000.000 Ft értékű pénzdíjat szerezhetsz. Teljesíts minél több szintet, hogy minél jobb ajándékot szerezz karácsonyra.

Mi több, ha a hónap végén elérted a 3. szintet, egy nyereménysorsoláson fogsz részt venni, ahol 10db 390.000 Ft értékű pénzdíjat osztanak szét.

Továbbá, minden alkalommal, amikor egy mérföldkőhöz érsz, akár 100 ingyenes pörgetést is szerezhetsz, melyeket a Vegas oldalon játszhatsz le. Regisztrálj most és kezdj el gyűjteni minél több Comp pontot a játékok széles választékán. A díjak listáját és az igénylésükhöz szükséges Comp pontok számát a következő táblázatban tekintheted meg:

bet365 - comp pontok

 Regisztrálj MOST!

Fő részvételi feltételek

  1. Az akció 2015. december 1-jén 00:00-tól (GMT), 2015. december 28-án 23:59-ig (GMT) tart.
  2. Ahhoz, hogy részt vehessen a 12 karácsonyi ajándék akcióban, Önnek jelentkeznie kell az ajánlatra.
  3. Önnek legalább 30.000 Ft-ot kell befizetnie vagy átutalnia Kaszinó számlájára az akció ideje alatt, hogy részt vehessen az akcióban.
  4. A megnyerhető díjak értéke az összegyűjtött Comp pontok számától függ, melyeket a fenti nyereménytáblázat szerint állapítunk meg és a promóció végén elért legmagasabb szintjéhez tartozó díjakat szerezheti meg.
  5. Amennyiben eléri a promóció 2., 4., 6. és 8. szintjét, akkor ingyenes pörgetéseket szerezhet, melyeket a Vegas - bet365 oldalon használhat fel, ahogy ez a teljes részvételi feltételekben is szerepel. Ezekre az ingyenes pörgetésekre nem vonatkoznak fogadási követelmények.
  6. Az akció során jóváírt bónuszok és ingyenes pörgetések 30 napig érvényesek. A felhasználatlan vagy ki nem váltott bónuszok és ingyenes pörgetések 30 nap után érvénytelenné válnak, a velük szerzett nyereményekkel együtt.

 

Teljes részvételi feltételek

  1. Az akció 2015. december 1-jén 00:00-tól (GMT), 2015. december 28-án 23:59-ig (GMT) tart.
  2. Ahhoz, hogy részt vehessen a 12 karácsonyi ajándék akcióban, Önnek jelentkeznie kell az ajánlatra még a promóciós időszak vége előtt. Amennyiben nem jelentkezik az akcióra, Ön nem lesz jogosult a promócióban szerezhető ingyenes pörgetésekre.
  3. Önnek legalább 30.000 Ft-ot kell befizetnie vagy átutalnia Kaszinó számlájára az akció ideje alatt, hogy részt vehessen az akcióban. Ezt a követelményt akár több tranzakció végrehajtásával is teljesítheti.
  4. Minden játékon gyűjtött Comp pont beleszámít a játékos teljesítményébe a 12 karácsonyi ajándék akcióban, kivéve a következő játékokat, amelyeken nem gyűjt pontokat: Blackjack Surrender, Blackjack Switch, Lucky Blackjack, Pontoon, duplázós Videópóker vagy duplázós Videó nyerőgép játékok és a Multi Spin nyerőgépes játékok (Goblin's Cave, Ocean Princess, Triple Profits, Tropic Reels és Ugga Bugga).
  5. A megnyerhető díj értékét az összegyűjtött Comp pontok száma határozza meg és azt a fenti nyereménytáblázatban tekintheti meg.
  6. Ön maximum egy díjat szerezhet a 12 karácsonyi ajándék akcióban, amelyet az akcióban elért végső szintje alapján állapítunk meg.
  7. Abban az esetben, ha eléri legalább a 3. szintet, részt vesz a 2015. december 30-án rendezett nyereménysorsoláson, ahol 10 szerencsés nyertes egy speciális 3.900.000 Ft értékű pénzdíjat nyer. Amennyiben Ön nyer, azonnal értesítjük, és ha a díj készpénzes alternatíváját választja, azokra nem vonatkozik fogadási követelmény.
  8. Az ingyenes pörgetéseket a következő határidők után állapítjuk meg:
    2015. december 7-én 23:59 (GMT)
    2015. december 14-én 23:59 (GMT)
    2015. december 21-én 23:59 (GMT)
    2015. december 28-án 23:59 (GMT)
  9. Amennyiben Ön elért egy bármely speciális célszintet a meghatározott határidő előtt, akkor ingyenes pörgetéseket írunk jóvá a számláján a határidőt követő napon. Amennyiben több szintet is teljesít egy meghatározott időszakon belül, akkor egyszerre két mennyiséget írunk jóvá. Például, ha eléri a 4. szintet az első meghatározott határidő, azaz 2015. december 7-én 23:59 (GMT) előtt, az első két ingyenes pörgetés járulékot (2. szint = 10 ingyenes pörgetés és 4. szint = 20 ingyenes pörgetés) írjuk jóvá a számláján (összesen 30 ingyenes pörgetést). Az akció alatt, az egyes ingyenes pörgetés járulékokat csak egyszer lehet megkapni. Ön maximum 100 ingyenes pörgetést szerezhet.
  10. Amennyiben 2015. december 28-én 23:59 (GMT) után teljesít bármely feljogosító szintet, akkor ez már nem számít az ingyenes pörgetések megszerzésénél.
  11. Az ingyenes pörgetéseket a vonatkozó feljogosító időszak végét követő napon írjuk jóvá. A megszerzett ingyenes pörgetéseit a Vegas oldalon játszhatja le a következő engedélyezett játékokon:
    2. szint - 10 ingyenes pörgetés - Starburst
    4. szint - 20 ingyenes pörgetés - Lights
    6. szint - 30 ingyenes pörgetés - Jack and the Beanstalk
    8. szint - 40 ingyenes pörgetés - Twin Spin
  12. Az egyes feljogosító szinteken szerezett ingyenes pörgetéseket csak olyan játékokon lehet lejátszani, amely az adott szinthez tartozik, így azokat nem lehet felhasználni más Vegas játékon. Ezekre az ingyenes pörgetésekre és az azokból származó nyereményekre nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény és azok bármikor kivehetőek vagy átutalhatóak.
  13. A bónuszokat 2015. december 30-án írjuk jóvá a számláján.
  14. Az akció keretében jóváírt bónuszokat 20 alkalommal kell megjátszani kifizetés vagy átutalás előtt, kivéve a 11. és 12. szint készpénzes díjait és a speciális nyereménysorsolás bónuszait, amelyekre nem vonatkoznak fogadási követelmények, így azok bármikor kivehetőek vagy átutalhatóak.
  15. Az akció során jóváírt bónuszok és ingyenes pörgetések 30 napig érvényesek. A felhasználatlan vagy ki nem váltott bónuszok és ingyenes pörgetések 30 nap után érvénytelenné válnak, a velük szerzett nyereményekkel együtt.
  16. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
  17. Csak a valódi pénzes játékokon megtett fogadások/tétek számítanak bele a fogadási követelmények teljesítésébe.
  18. Amennyiben a fogadási követelmények teljesítése előtt igényel kifizetést vagy átutalást egyenlegéről, a bónuszegyenleg és az ehhez jóváírt nyeremények elvesznek.
  19. A minimális kockázattal rendelkező játékok nem számítanak bele az akcióba, beleértve a bónusz megjátszásának követelményeibe vagy bármely pont gyűjtésébe. Amennyiben az ügyfél minimális kockázattal játszik, hogy teljesítse a bónusz megjátszásának követelményeit, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsunk pénz- vagy egyéb díjakat és az ezekhez tartozó bármely nyereményeket.
  20. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
  21. A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
  22. Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, NETeller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
  23. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármilyen akciót saját belátása szerint megváltoztasson, töröljön, visszaigényeljen vagy elutasítson.
  24. A bet365 fenntartja a jogot a játékosok nevének, becenevének, alias nevének, tartózkodási helyének és/vagy országának felhasználására bármilyen bajnokság eredményekkel, illetve promóciós bónuszokkal és Progresszív Jackpot nyertesekkel kapcsolatos bejelentésekhez.
  25. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó

Megtekintve 1450 alkalommal